Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
FitForm Flora kapszula 60 db

A FitForm Flora több, mint egy átlagos fogyókúrás készítmény. A benne található, négyféle jótékony baktériumtörzsnek köszönhetően anyagcsere fokozó tulajdonsággal bír, valamint segíti a tápanyagok felszívódását. Kapszulánkénti 12,5 milliárd élőflóra tartalmával és gondosan válogatott, természetes összetevőivel hivatott támogatni a diétás célok elérését.

A FitForm termékcsaládot azoknak fejlesztettük ki, akik már feladták a reményt a kilókkal szembeni harcban. Sokan tapasztalhatták már, hogy egy megterhelő diéta végeztével mégsem sikerült elérni a várt eredményt, vagy a leadott felesleg rövid időn belül újra felhalmozódott. Ennek számos oka lehet, többek között a lassú anyagcsere. A termékcsalád második tagjaként, a FitForm Flora négyféle speciális probiotikus baktériumtörzs tartalmával kíván segíteni a bélflóra egyensúlyának helyreállításában és a tartós eredmény elérésében. A készítmény gondosan válogatott, természetes összetevőkből, édesítőszerekkel készült, továbbá GMO-, hozzáadott színezék-, laktóz és gluténmentes.

Több száz fajta baktérium él a beleinkben, melyeket két csoportra lehet osztani, jótékony és káros baktériumokra. A jótékony (probiotikus) baktériumokat más néven probiotikumoknak hívják. Az úgynevezett hasznos baktériumok javítják az emésztést, csökkentik a káros baktériumok számát és megakadályozzák a túlszaporodásukat, illetve erősítik az immunrendszert. Ezek felelősek a bélrendszer védelméért, az egészséges bélflóra egyensúlyáért is. A megfelelő immunműködés és a kórokozókkal szembeni védekezés mellett, a bélflóra egészsége a szervezet egészére hatással lehet. A közelmúltban számos kutatás igazolta a probiotikumok szervezetre gyakorolt kedvező hatásait. A jótékony baktériumok pozitívan befolyásolják az emésztési és anyagcsere folyamatokat, így a fogyást is szolgálják. A különböző testalkatú személyek bélflóra összetétele jelentősen eltérhet, amely komoly szerepet játszik a hízékonyságra való hajlamban. A mikrobim-összetétel, azaz a jótékony és káros baktériumok jelentlétének aránya részt vesz a vércukorszint szabályozásában és a tápanyagok feldolgozásában. A probiotikum pótlása hozzájárulhat a bélflóra egyensúlyának helyreállításához, így közvetve segítheti a súlyvesztést.

A FitForm Flora probiotikus készítményben található négyféle, jótékony baktériumtörzs hozzájárul az anyagcsere folyamatok fokozásához, ezáltal a tartós eredmények eléréséhez. A szervezetben található probiotikumok jelentléte szabályozza a tápanyagok felszívódását, ezáltal csökkenti a kalóriafelvételt és a zsírraktározást. Egyes kutatások szerint azáltal, hogy a probiotikum pótlás csökkenti a kalóriák felszívódását, kiemelkedően hatékony lehet a felhalmozódott zsír, különösképpen a has tájéki súlyfelesleg redukálásában. A kapszulánként 12,5 milliárd élőflórát tartalmazó készítmény 100%-ban természetes, gondosan válogatott összetevőivel hivatott támogatni a fogyókúrás célok elérését. A termék tejcukor érzékenységben küzdők és cukorbetegek számára egyaránt alkalmazható.

Mutass többet

Termék ár: 
7.540 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Legjobbáru.hu webáruházban.
Termékek Neked
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Háztartási gépek
Egészség
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.015.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem