Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Mushi Mandulagomba (Agaricus) kivonat kapszula 60 db

Mandulagomba kivonat (Agaricus Blazei Murill) 40% poliszacharid tartalommal.

A mandulagomba az Amazonas menti őserdőkből származik, ahol egészségmegőrző és életmeghosszabbító hatása miatt az ősidők óta fogyasztják.

A mandulagomba (Agaricus blazei Murill) a gyógygombák között az egyik legjobb immunmodulátor. Kiemelkedő májregeneráló hatása lehet, szabályozhatja a koleszterin szintet, ezáltal támogathatja a keringési folyamatokat. Mégis, leginkább a rákos megbetegedéseket illetően győzte meg a kutatókat eredményességéről, ugyanis a mandulagomba daganatellenes és vírusölő hatással bír.

Mandulagomba, egyenesen Brazíliából

Gyógygomba Dél-Amerikából?

A mandulagomba Brazíliában őshonos, de rálelhetünk az Egyesült Államok délkeleti területein is. Már a századelőn is komoly fejtörést okozott, hogy Piadelle lakóinál miért olyan magas az átlagéletkor, valamint mi okozhatja a rendkívül jó általános egészségi állapotot. Mígnem kiderült, hogy a területen rendkívül sok (akár naponta is) mandulagombát fogyasztanak. Kifejeleztten ízletes, mandulára emlékeztető ízvilággal rendelkező gomba.  Magas páratartalmú, szellős helyeken él meg, ahol kellően meleg van. Közeli rokonát Bizáncban a IV. századtól kezdve ették az emberek, de az európai orvosok ezt a gyógygombát kezdték el legkésőbb használni.

Mire jó a mandulagomba?

A gyógygombák között a mandulagomba számít az egyik legjobb immunmodulátornak. Szabályozza a koleszterin-, valamint a vérzsírszintet, ezáltal épen és egészségesen tartja a vérereket, támogatja az egészséges keringési folyamatokat. A mandulagomba rendszeres fogyasztásával csökkenthető a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélye. Gyakran használják cukorbetegségre, fokozza az inzulin-érzékenységet és csökkenti a vércukorszintet.

Nagyszerű méregtelenítő, gyorsítja a szervezetben felhalmozódott toxinok és salakanyagok kiürülését, szabályozza a megfelelő emésztési folyamatokat. Étvágycsillapító, ezért a mandulagomba kiváló kiegészítője a különféle fogyókúráknak.

A mandulagomba legfontosabb gyógyhatása, hogy egyedi módon erősíti az immunrendszert, valamint antioxidáns hatása révén óv a káros szabad gyökökkel szemben, elősegíti az új sejtek termelődését, ezáltal frissen, energikusan tartja szervezetünket, és segít megelőzni a betegségeket.
Gazdag létfontosságú ásványi anyagokban, főként vasban, kalciumban, foszforban, rézben, cinkben, káliumban és nátriumban, valamint fellelhető benne niacin, folsav, biotin és az összes létfontosságú aminosav. Vitaminjai közül kiemelt szerepet kap a B-vitamin komplex vitamin csoport, a D-vitamin és az E-vitamin. Rendkívül fontos, hogy nagy mennyiségben tartalmaz rostokat (20 százalék) és antioxidáns béta-glükánt (12 százalék), mivel elsősorban ezeknek az összetevőknek köszönheti kiemelkedő immunerősítő hatását.

A béta-glukán hozzájárul a daganatos megbetegedés, a különböző gyulladások, a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát növelő, valamint a sejt- és bőröregedést felgyorsító szabad gyökök semlegesítéséhez. A mandulagomba daganatellenes hatását erősíti, hogy serkenti az NK sejtek (natural killer, falósejtek) szaporodását. 

Antioxidáns tulajdonságának köszönhető, hogy a sejtek szintjén javítja a vér oxigénellátását, ezáltal hozzájárul a megfelelő anyagcsere folyamatokhoz. Segítségével nemcsak a szezonális megbetegedéseket (influenza, nátha, megfázás) kerülhetjük el, de számos allergiával szemben is bizonyítottan hatásos(4).  Jó hatással van a májfunkciókra, miközben elősegíti a sérült májsejtek regenerálódását.

A mandulagomba az idegrendszert is erősíti, sikerrel alkalmazható mentális fáradtság fennállásakor, csökkenti az emocionális stressz okozta tüneteket, mérsékli a korral járó degeneratív megbetegedések kialakulásának kockázatát, valamint lassítja azok romboló hatásait. Nagyszerű méregtelenítő, gyorsítja a szervezetben felhalmozódott toxinok és salakanyagok kiürülését, szabályozza a megfelelő emésztési folyamatokat. Szabályozza a koleszterin-, valamint a vérzsírszintet, ezáltal épen és egészségesen tartja a vérereket, támogatja az egészséges keringési folyamatokat. A mandulagomba rendszeres fogyasztásával csökkenthető a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának esélye.

vegan kapszula  Vegán kapszulában!

természetes összetevők Kizárólag természetes eredetű hatóanyagok!

 

Összetevők

mandulagomba kivonat 250 mg
– poliszacharid tartalom min. 40%
Aktív hatóanyag tartalom 1 kapszulában

Egyéb összetevők: mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metilcellulóz, rizs kivonat, rizs maghéj, gumiarábikum (természetes stabilizátor),  napraforgóolaj, kolloid szilícium-dioxid (csomósodásgátló anyag).

26,76 g / 60 db 0,446 g-os kapszula

Ez a termék 5-10:1 arányú kivonatot tartalmaz, vagyis a hatóanyagtartalma legalább ötször magasabb az őrleményekhez, gombaporokhoz képest. Kizárólag természetes eredetű hatóanyagokat tartalmaz!

Kiszerelés 60 kapszula
Adagolás Felnőtteknek naponta 2×1 kapszula
OGYÉI

27657/2021

 

Tárolás, egyéb információk

Fogyasztást követően a flakon visszazárása ajánlott. A terméket kisgyermekek elől el kell zárni. A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl. Amennyiben a gombakivonatra allergiás, a készítményt ne fogyassza!

Mutass többet

Termék ár: 
5.070 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Legjobbáru.hu webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Olaj (autó/motor)
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.992.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem