Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Sanct Bernhard Szem Vitál kapszula 90 db

A szem számára fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket a szervezet nem képes önállóan előállítani, ezért ezeket rendszeresen megfelelő táplálkozással biztosítani kell. A Sanct Bernhard Szem vitál kapszulája tartalmazza mindazokat a szükséges anyagokat, melyek a szem anyagcseréjének fontos feladatát végzik. A-vitamin hozzájárul a normál látás fenntartásához. C-vitamin hozzájárul az E- vitamin redukált formájának regenerálásához. A C és E vitamin a nap káros sugaraitól védi a szemet. A sejtek védekező rendszerének fontos részei, valamint a szemlencsék megfelelő működésénél van jelentősége. A cink, a lutein és a zeaxanthin erősíti a szemeket. A cink enzimek részeként segíti az A vitamin hasznosulását a látásnál.

A feketeáfonya a benne található antocianinok révén jelentős, mintegy 80%-os javulást idézett elő a szem mikrokeringésében és a látásban is.
Az 1960-as években végzett vizsgálatok szerint a feketeáfonya fokozta a szem egyes enzimjeinek aktivitását, melyek növelték az energiatermelést.

A szem retinája egy különleges része az emberi testnek, melyet az átlagosnál jobban veszélyeztet az oxidatív stressz. Azokat az élelmiszereket, melyek antioxidáns hatású fitonutrienseket tartalmaznak, gyakran vizsgálják a retinát az oxidatív károsodástól védő hatásuk miatt és ez alól a fekete áfonya sem kivétel. Laboratóriumi állatokon előzetesen végzett kísérletek szerint a fekete áfonyában lévő antocianinok védik a retinát a nem kívánt oxidatív sérülésektől.

Jó tanácsok szemünk egészsége érdekében:


Gyakran pihentessük rövid időre a szemünket

Legalább 20 percenként pillantsunk fel a munkából: ha közelre nézünk (számítógép, papírmunka, olvasás stb.), pillantsunk a távolba - mintha egy bumerángot követnénk a szemünkkel. Nézzünk olyan messzire, amennyire csak lehet. Keressünk mindig valamilyen apró részletet (pl. egy levelet a fa tetején). A munka rövid szüneteltetése és a fókuszálás gyakori váltogatása (közel, aztán távol) ellazítja szemünket.

 

 Akupresszúrával frissítsük a fáradt szemeket

Ha hosszú, számítógépes munka hatására látásunk elmosódik, szemünk megfájdul, folyamodjunk az akupresszúra ősi módszeréhez, hogy ismét felfrissítsük.

 Az akupresszúra hatásos módja: behajlított mutatóujjunkkal simítsunk végig a szemöldökünkön az orr felőli végétől a külső vége felé haladva. Ezt ismételjük többször, erős nyomást gyakorolva.

 

Mindig gondoskodjunk megfelelő világításról

A legjobb térvilágítás az indirekt mennyezeti világítás, amely egyenletesen szétosztja a helyiségben a fényt. Ideális a halogén lámpák fénye, amelyet a plafonra irányítunk, ez semlegesíti a fényforrás enyhe vibrálását.

 

A C-vitaminnal megelőzhető a szürkehályog

A szürke hályog (a szemlencse zavarossá válása) nem sorscsapás. A klinikai tanulmányok azt igazolják, hogy napi 500 mg C-vitaminnal megelőzhető a betegség és a műtét.

 

Dióolaj a szemszárazság ellen

A képernyő előtti munkának (kevesebbet pislogunk), a dohányzásnak, a kávéivásnak, a kontaktlencse viselésének, a légkondicionáló használatának és egyes gyógyszerek fogyasztásának gyakori következménye a szemszárazság. Ennek jól bevált, természetes ellenszere a dióolaj. Magas omega-3 és omega-6 zsírsavtartalmának köszönhetően természetes olajfilmréteget alkot a könnyfilmen. Ezért naponta fogyasszuk - legalább egy evőkanállal.

 

Sanct Bernhard A-vitamin kapszula 180db

Gyakran olvassunk apró betűs szöveget

Hogy szemünk egészségét sokáig megőrizzük, ajánlatos naponta többször apró betűs szöveget olvasni, akár eltérő fényviszonyok mellett is.

Összetevők:

Áfonya-extrakt, kukorica keményítő, zselatin, laktóz, cink-élesztő, lutein-észter, E-vitamin, B2-vitamin, csomósodás gátló:magnézium sztearát, béta-karotin, nátrium-szelenit, maltodextrin, szilícium-dioxid

Mutass többet

Termék ár: 
6.390 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Legjobbáru.hu webáruházban.
Termékek Neked
Fehérnemű
Háztartási gépek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.254.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem