Callebaut Mosusse, más néven, tejcsokoládé habpor 70%-os valódi csokoládé tartalommal, lágy tejcsokoládé ízzel. Tejcsokoládéban gazdag Mosusse, és 1-2-3 máris kész! A házi készítésű csokoládéhabnál, valljuk be őszintén - semmi sem jobb. A tejcsokoládé hab porral azonban egy remek ízű alternatíva van a keze ügyében, ami azonnal használatra kész. Páratlan a piacon: ez a csokoládéhab közel áll a házi készítésű csokoládéhabhoz, de sok időt takarít meg. A professzionális cukrászat igényei alaján dolgozta ki ezt a remek terméket a gyártó. Intenzív és autentikus ízének titka a nagyon magas csokoládétartalomban rejlik: 70%-os Callebaut® tejcsokoládéból készült. Egyszerűen keverjen össze egy zacskó port 1 liter tejjel, és verje 5 percig teljes sebességgel. Gazdag textúrájú, amely tökéletes a poharakba töltéshez és a desszertes tányérokra való kanalazásához. Szakácsaink azt javasolják, hogy a mousse-t hűtés előtt poharakba töltsük, hogy megőrizzük a kellemesen levegős állagát. A quenelle-ket lehűlés után kell kikanalazni, miután a hab kellően megkötött. Mi azt tanácsoljuk, így használd három lépésben: Ízletes tejcsokoládé mousse mindössze 3 egyszerű lépésben: 1. Egy csomag tartalmát keverjük össze 1 liter hideg tejjel 2. Verjük teljes sebességgel 5 percig 3. Poharakba vagy poharakba csepegtetjük, és a hűtőben kb. 6 óra VAGY hűtés után kanalazza a quenelle-t Összetevők: csokoládé: 70% (kakaómasssza, sovány tejpor, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgálószer: szójalecitin, természetes vanilia aroma, cukor, glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett növényi zír, (pálmamag), tejfehérjék: emulgálószer, E471, stabilizátor: E340ii, emulgáló: E472a Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1968 KJ/470 kcal zsír: 22,1 g, ebből telített zsírsavak: 16 g szénhidrát: 5 g, ebből cukor: 49 g fehérja: 13 g só: 0,02g
Mutass többet