Kakaóvaj, porított, Callebaut, Mycryo, 600 g - Kiválóan használható sütéshez, csokoládé temperáláshoz és cukrászkészítmények stabilizálásához. Cikkszám CAL00560. Márka Callebaut. Kiszerelés 600 g. Eredeti, bontatlan gyári csomagolás! Kakaóvaj, porított, Callebaut, Mycryo, 600 g 100% tiszta kakaóvaj mikropor formájában. A Mycryo™ 100%-ban természetes összetevő: tiszta kakaóvaj porított formájában. A temperálás igazi forradalmát mutatja be. Ha csak körülbelül 2% Mycryo™-t adunk az olvasztott csokoládémagokhoz, akkor létrejön a szükséges stabil kristályok, amelyek kényelmesen előkristályosítják a tökéletes csokoládét. A tetején a kakaóvaj hozzáadásával a csokoládénak fényesebb lesz, és keményebb lesz a repedés. A Mycryo™ egy csodálatos növényi zsír sütéshez és grillezéshez is. Jobban ellenáll a sütési hőmérsékletnek, mint a vaj vagy az olajok, és nem ég meg. Ezenkívül a Mycryo™ még a legfinomabb összetevők, például a tengeri herkentyűk vagy a libamáj természetes ízeit is kiemeli. Csak forgassa meg a zöldségeket, húsokat, halakat vagy szárnyasokat a Mycryo™-ban, és süsse meg vagy grillezze a hozzávalókat forró serpenyőben vagy forró grillen. A Mycyro®-t akár gyógynövényekkel vagy fűszerekkel is keverheti. Ismered a kakaóvaj 100 g-os változatát? Leírás - Semleges íz és fehér szín. Használat - Temperáláshoz: adjon hozzá 2% Mycryo™-t a megfelelően felolvasztott csokoládéhoz, keverje össze és kész. Főbb jellemzők - 100%-ban tiszta és természetes kakaóvaj. Stabil kakaóvaj kristályokat tartalmaz és ellenáll a magas hőmérsékletnek. Tudtad, hogy nem csak étkezési célra használható a kakaóvaj? Alkalmazható kirepedezett, ekcémás bőrre, magas E-vitamin tartalma miatt rugalmassá varázsolja a hámréteget. A kakaóvaj jó barát a dermatitiszre, pikkelysömörre, hegekre, mert poliphenol (CMP) van benne, ami segíti a nedvesség benntartását! A kakaóvajat sokféleképpen lehet használni. A legtöbbször édességek és sütemények készítéséhez használják, mivel a kakaóvaj segítségével ízletes és puha textúrájú édességek készíthetők. A kakaóvajat a csokoládé összetevőjeként is használják, és gyakran a csokoládékészítők különféle ízesítőket adnak hozzá, például fűszereket vagy gyümölcsöket. A kakaóvajat bőrápoló termékekben is használják (ld. fentebb), , mivel hidratáló és selymes hatása van. Azok, akik száraz bőrrel küzdenek, gyakran használják a kakaóvajat krémekben, testápolókban és szappanokban. A kakaóvajat a hajápolásban is használják, mivel segít a haj szerkezetének javításában és a haj nedvességtartalmának növelésében. A kakaóvajat számos más célra is használhatja. Például a a főzés során is, mivel ízét tekintve hasonló a vajhoz, és a süteményekben és sült ételekben jó állagot, és egy egészen különleges, vajas ízt biztosít. A kakaóvajat még gyógynövényes kenőcsökben is használják, mivel gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak. Ezen kívül, aromaterápiás célokra is használhatja, mivel kellemes, édes illata van. Hűvös és száraz helyen tárolandó +12°C +20°C között
Mutass többet