Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Carnilove Dog Semi Moist Snack fürj oregánóval 200g

Carnilove Dog Semi Moist Snack Fürj Oregánóval 200g 

Carnilove Dog Semi Moist Snack Fürj Oregánóval Mint a farkasok, a kutyák és a macskák is természetes ragadozók. Az emésztőrendszerük és a foganatómiájuk a természetes táplálékforrásukhoz igazodott, azaz, hús és csont. A viszlonylag nagy Ph értéke a gyomruknak és a rövidke vékonyokbelük ideális az állati erdetű ételek megemésztésére. Ráadásul, a hús a B vitaminok és az alapvető amiosavak széles skálájának a forrása. A Carnilove-ot úgy tervezték, hogy megfeleljen a macskák és a kutyák alapvető természetes táplálkozási követelményeiknek a felépítesük alapján. Ajándékozza meg kedvencét egy egyfajta harmónikus természettel.

Carnilove Dog Semi Moist Snack Fürj Oregánóval Mint a farkasok, a kutyák és a macskák is természetes ragadozók. Az emésztőrendszerük és a foganatómiájuk a természetes táplálékforrásukhoz igazodott, azaz, hús és csont. A viszlonylag nagy Ph értéke a gyomruknak és a rövidke vékonyokbelük ideális az állati erdetű ételek megemésztésére. Ráadásul, a hús a B vitaminok és az alapvető amiosavak széles skálájának a forrása. A Carnilove-ot úgy tervezték, hogy megfeleljen a macskák és a kutyák alapvető természetes táplálkozási követelményeiknek a felépítesük alapján. Ajándékozza meg kedvencét egy egyfajta harmónikus természettel. Kiszerelése: 200 g.

A Carnilove Semi Moist snack főbb jelemzői: Legfőbb fehérje forrás fűrj (35%) Az oregánó hozzájárulhat az egészséges emésztés fenntartásához . Burgonyamentes, Csirkehúsmentes, Élesztőmentes, Gabona- és gluténmentes, Kukoricamentes, Laktózmentes, Marhahús mentes, Mesterséges aroma nélkül, Sertéshús mentes, Színezékmentes, Szójamentes

Mutass többet

Termék ár: 
1.149 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 8.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) PawCity.hu webáruházban.
Termékek Neked
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Babajáték
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.463.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem