Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
3M™ ICE-135-MS nagy kapacitású aktívszenes 1 mikronos szűrőrendszer vízkőgátló adalékkal vendéglátóipari megoldásokhoz

IMPACT technológia

Az IMPACT (Integrated Membrane Pre-Activated Carbon Technology) technológiával készült szűrőbetétek egy nagy szűrőfelülettel rendelkező
hajtogatott szűrőt tartalmaznak, amit egy nagy teljesítményű aktív széntömb szűrő követ. Az egyedi szerkezetből adódóan csökken a nyomásesés, mely jelentősen megnöveli a teljesítményt és az élettartamot külön előszűrés alkalmazása nélkül.
Ez az egyedülálló technológia lehetővé teszi, hogy egyetlen szűrőbetéttel az üledék, a klóros íz és szag mellett eltávolíthatóak a paraziták, valamint a
baktériumok is.
Az 1 mikronos szűrőbetétben a víz először egy szabadalmaztatott, több zónára osztott, hajtogatott nylon membrán szűrőn halad át, mely kivételesen nagy szűrőfelülettel rendelkezik. Az első nyitottabb zóna visszatartja a nagyobb részecskéket, úgy mint az üledéket és rozsdát. A zártabb második zóna a kisebb szennyezőket szűri ki. A víz ezután a széntömb szűrőn folyik át, mely lecsökkenti a klóros ízt és szagot, illetve az egyéb szerves anyagokat valamint az ólmot. A szabadalmaztatott szilárd széntömbből nem kerül szénszemcse a vízbe.

Alkalmazási terület

Kereskedelmi használatra, kizárólag hideg víz kezelésére alkalmazható. 3M™ BEV család elsősorban üdítőitalokhoz és post-mixer gépekhez tervezve, míg a 3M™ ICE család a hűtő, jég- és kávékészítő alkalmazásokhoz lett fejlesztve vízkőgátló tulajdonságuk miatt. 

A bevásárló központoktól, az éttermeken át, egészen a gyors kiszolgáló egységekig a post-mix gépek jelentős szerepet töltenek be a vendégek minőségi kiszolgálásában. A post-mix italok 83%-ban vizet tartalmaznak, emiatt a víz minősége meghatározó jelentőséggel bír. A 3M™ BEV HF szűrőcsalád kifejlesztésénél elsődleges szempont volt a szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok minősége, valamint a postmix gépek váratlan meghibásodásával kapcsolatos szervízköltségek csökkentése.

A csomag tartalma:

A maximális nyomás 8,6 bar. A csatlakozók mérete belsőmenetes 3/8” BSPT. A szűrőbetétek beépített széntömb szűrőt tartalmaznak, mely nem igényel előzetes aktiválást.

Ne használja mikrobiológiailag nem biztonságos víz, illetve olyan ismeretlen minőségű víz tisztítására, mely nem megfelelően fertőtlenített! A maximális működési hőmérséklet 38°C.

Minőség

Az ivóvízzel érintkező valamennyi anyag NSF és CFR 21 minősítéssel rendelkezik. A rendeltetés szerinti működéshez a szűrőrendszer folyamatos karbantartása és a szűrőbetétek rendszeres cseréje ajánlott. A szűrőbetéteket legalább 3 havonta szükséges cserélni.

A termék NNK Ivóvíz-biztonsági engedéllyel is rendelkezik: 27993-5/2022/KTEF

Hatékonyság és Műszaki Paraméterek

69850 - Prímavíz.hu
Mutass többet

Termék ár: 
69.850 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 3.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 8.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Prímavíz.hu webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Táska
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.572.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem