Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Curaprox Baby orthodonciás cumi 1. méret púder pink

CURAPROX orthodonciás cumi. 7-18 hónapos korig, 7-10 kg között ajánlott. A CURAPROX Baby termékek biofunkcionálisak, azaz a természettel tökéletes harmóniában segítik a babák szájüregének fejlődését, kezdve az állkapocs és a fogak formálódásától, egészen a légzés fejlődéséig.


Dr. Herbert Pick fogorvos által kifejlesztett Curaprox cumi kissé eltér a többi ismert cumitól. Előnye, hogy rendelkezik a hagyományos cumik pozitív tulajdonságaival, de a szokásos hátrányok nélkül.


A lapos cumivég elég helyet hagy a szájpadlásnak, így nem alakul ki rendellenesen magas boltozat. Ez megakadályozza a fogak elmozdulását, támogatja az egészséges légzést és alvást, egyúttal segíti a figyelem helyreállítását.


Az oldalsó szárnyak a szíváskor kialakuló nyomást a szájpadlás helyett az állkapocsra irányítják, aminek köszönhetően a fogsor szép, kerek ívben tud fejlődni.


A természetes mell érzetű szilikonhártya csodálatosan kellemes a baba számára. Ösztönzi az érzékelési és motoros készségek fejlődését. A hártya a gyerek szájával együtt mozog, és ez támogatja a természetes nyelési folyamatot.


MInden Curaprox cumi:


 



  • Megnyugtatja a babát

  • Megelőzi a fogak elmozdulását

  • Segíti a szájpadlás és az állkapocs ideális fejlődését

  • Támogatja a megfelelő légzést


Méret választás:


 


Két-három havonta érdemes a cumit cserélni. Vagy amint a baba eléri a következő cumi méretet. A szájpadlás a baba súlyával párhuzamosan nő, és nem az életkorral. Tehát elsősorban súly a mérvadó, és nem a kor a megfelelő cumi méretének kiválasztásakor.


Használati útmutató:


 


Az első használat előtt a cumit forrásban lévő vízben öt percre be kell helyezni, alaposan lehűteni, és a maradék vizet kinyomni.


A cumit minden használat után tisztítsuk meg, ideális esetben lágyított vízzel. Ezután hagyjuk teljesen megszáradni - a baktériumok vízcseppekben terjedhetnek.


 


Tisztítás:


 


Tisztítás mikrohullámú sütőben: töltsük meg a cumis dobozt a jelig lágyított vízzel, és tegyük bele a cumit. Helyezzük a zárt dobozt a mikrohullámú sütőbe. A tisztítási folyamat 750–1000 wattos mikrohullámú teljesítmény mellett három percig tart.


Újszülött esetén naponta egyszer három percig kell forralnia a cumit, vagy meg kell tisztítani a mikrohullámú sütőben. Idősebb csecsemők esetén elegendő a cumi gyengéd szappannal történő rendszeres lemosása.


Csomag tartalma: 1 db cumi + cumi tartó dobozka


 

Mutass többet

Termék ár: 
4.709 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) SIPO Online Patika webáruházban.
Termékek Neked
Irodatechnika (nyomtatók, pénztárgépek, stb..)
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.601.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem