Alapját a papaya enzimei, mint papain, chymopapain (fehérjebontó, aminosav felszabadító és emésztést elősegítő), lizozim (antibiotikus hatás), lipáz (zsírok bontása), a Noni és főként az erjesztés során használt Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok képezik. Íze különlegesen finom.
gyomorpanaszokkal/refluxszal küzdő személyeknek
savproblémákkal rendelkezőknek (gyomorsav túltengés és gyomorsav hiány egyaránt)
étrendjük dúsítására azon személyeknek, akik IBS, Crohn, fekély vagy Helicobacter pylori diétát folytatnak
fogyókúrázóknak, csökkentett energia-bevitel mellett
magas fehérjetartalmú étrendet követőknek
és általánosan az immunrendszer egészségéhez
a papaya gyümölcséből fehérjebontó (proteolitikus), aminosav felszabadító enzimet tudnak előállítani, amit papainnak neveznek
a noni és a papaya gyümölcs gazdag olyan biológiailag aktív hatóanyagokban, mint például a vitaminok és az ásványi anyagok, ami támogatja az immunitást.
Összetevők: papaya (Carica papaya L.) gyümölcslé fermentum, papaya (Carica papaya L.) gyümölcspép, fruktóz, noni (Morinda citrifolia L.) gyümölcslé, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma (papaya).
Gluténmentes termék.
Nem tartalmaz mesterséges színezéket.
Természetes növényi alapanyagok felhasználásával készült.
Telített zsírtól mentes
Minimumkúra-maximumkúra: Mindig a probléma foka és életmód a meghatározó, de általános kúraidejének minimuma 3 palack, azaz 50 nap, egy teljes kúraidő 160 nap, azaz 10 palack.
Napi adag: 30 ml Adagok száma a termékben: 16
Összetevők: | A napi adagban (30 ml) |
Papaya gyümölcs fermentum | 25,5 ml |
Papaya gyümölcspép | 2,4 ml |
Noni gyümölcslé | 0,3 ml |
Adagolási javaslat: 30 ml naponta, két részletben az étkezések előtt. Fogyasztás előtt felrázandó. Felbontás után a készítményt hűtőben tárolja, és 5 héten belül fogyassza el.