Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Védelem és dekor egyben - Így dobd fel falvédővel a gyerekszobát!

A gyerekszoba kialakítása során különösen fontos figyelmet fordítani a funkcionalitásra és a biztonságra, de ugyanolyan lényeges, hogy a tér hangulata és dekorációja örömöt szerezzen a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt. Egy izgalmas és praktikus megoldás, ami mindkettőt képes ötvözni, a falvédő használata. A falvédők nem csupán egyedülálló dekorációs elemek, hanem védelmet is nyújtanak a falaknak, így a gyerekek játéka során sem kell aggódnunk az esetleges sérülések miatt. Mielőtt berendezzük gyerekszobánkat, érdemes megtekinteni a KERMA DESIGN Webshopját, hiszen széles választékából könnyen megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt.

A falvédők különféle mintákban és színekben, vagy akár egyedi kivitelezésben kaphatók, így könnyen megtalálhatjuk azt a stílust, amely illeszkedik a gyerekszoba tematikájához és a gyermekünk személyiségéhez. Legyen szó erdei állatokról, mesehősökről vagy geometriai formákról, a falvédővel azonnal életre kelthetjük a szoba falait. A gyerekszoba dekorációjánál alapvető szempont a biztonság. A korszerű falvédők olyan anyagokból készülnek, amelyek nem tartalmaznak káros anyagokat, így biztosak lehetünk abban, hogy gyermekünk egészséges környezetben játszhat. A falvédők általában egyszerűen, akár saját kezűleg is felhelyezhetők, és szükség esetén könnyen tisztíthatók. Ez időt és energiát spórol meg a szülőknek.

Hogyan válasszunk falvédőt?

  • Tematika és design: Fontos, hogy a falvédő illeszkedjen a gyerekszoba általános stílusához. Gondoljuk végig, milyen színek és motívumok dominálnak, és ezek alapján válasszunk.
  • Anyagminőség: Keressünk olyan terméket, amely biztonságos, tartós és könnyen tisztítható anyagból készült. A környezetbarát anyagok előnyben részesítése nem csak a gyermekünk, de a bolygónk számára is jó választás.
  • Méret: Mérjük meg a területet, ahol a falvédőt el szeretnénk helyezni, így biztosak lehetünk benne, hogy a vásárolt termék tökéletesen illeszkedik majd a helyére.

A gyerekszoba falainak felvértezése falvédővel nem csupán praktikus döntés, hanem lehetőség arra is, hogy személyiségünkkel és stílusunkkal megtöltsük gyermekünk napi életének színterét. A megfelelően kiválasztott falvédővel nem csak a falak maradnak makulátlan állapotban, de egy mesés világot is teremthetünk, ahol a kicsik kedvükre játszhatnak és fejlődhetnek.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem