Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
ISO SURGE (2270 GR) STRAWBERRY

Prémium tejsavófehérje hihetetlen ízekkel. Kifejezetten a fehérje- és ízlökésekhez készült – tiszta és egyszerű!

  • Nagy sebességű abszorpció
  • Nagyon gyorsan bejut a fehérje izomszövetébe
  • Remek ízűvé varázsolja az edzés utáni regenerálódást

A MUTANT-ok világszerte tejsavófehérje-izolátum shake létrehozását kérték – és a MUTANT hallgatott. Kiváló minőségű összetevőkből készült Mutant Iso - Surge egy új, gyorsan ható Whey Protein Isolate & Hydrolyzate formula bűnösen finom ízekkel. A MUTANT csapata óriási időt és odafigyelést fektetett bele, hogy ezeket az ízeket laboratóriumunkban elkészítse, a MUTANT sportolóival, akik részt vesznek az ízvizsgálati folyamatban! Most készen állnak arra, hogy megosszák veled ezeket az izgalmas ízeket. A fehérje emelkedése és az ízek felfutása – ez az Iso - Surge one two előnye... tiszta és egyszerű. Biztosak vagyunk benne, hogy az Iso - Surge lesz az Ön választása minden tejsavóizolátum-szükségletének kielégítésére. Élvezze a túlfeszültséget!

Mi a különbség a tejsavófehérje-koncentrátum és a tejsavófehérje-izolátum között?
 A gyors válasz az, hogy a fehérjetartalom a fő különbség. A koncentrátum jellemzően 80% fehérjét tartalmaz száraz tömegre számítva, az izolátum pedig jellemzően 90% fehérjét tartalmaz száraz tömegre számítva. A fehérje minősége gyakorlatilag azonos. (A fehérje minősége varázsütésre nem változik, ha a tejsavót 80%-ra szűrjük, szemben a 90%-os szűréssel.

Egy másik különbség a többi makrotápanyag - a szénhidrátok és a zsírok. A tejsavókoncentrátum 80%-a jellemzően 6-8% szénhidrátot és 6-8% zsírt tartalmaz – még mindig nagyon magas fehérjetartalommal! A tejsavó-izolátum 90%-a jellemzően 1-2% szénhidrátot és 1-2% zsírt tartalmaz.

Minden, amitől a tejsavófehérje izolálható, „jobb”? Az biztos, hogy más. Ne feledje, hogy maga a fehérje minősége nagyjából azonos a kettő között. Az igazi különbség ismét a szénhidrát- és zsírtartalomban van. Ha sovány fehérjét szeretne, válasszon tejsavóizolátumot, például a MUTANT ISO SURGE-ot – ez többe kerül, mint a koncentrátum. Ha a szénhidrátok és zsírok nem zavarnak, válasszon tejsavókoncentrátumot tartalmazó fehérjekeveréket, például MUTANT PRO vagy MUTANT WHEY – ezek pedig egyszerűen kevesebbe kerülnek, mint egy izolátum. Mindkettő kiváló minőségű, igazából csak személyes választáson múlik.


Javasolt adagolás: Keverjen el 1 kanál (32gramm) 150-180 ml hideg vízzel vagy tejjel. 30 perccel az edzés után vagy a nap folyamán bármikor egy gyors és egyszerű fehérjeitalhoz. A nagy volumenű edzésprogramon részt vevőknek napi 2-3 adag elfogyasztását javasoljuk.

Figyelmeztetés: Száraz hűvös helyen tárolandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne használja a változatos és kiegyensúlyozott étrend helyettesítésére. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.

Mutass többet

Termék ár: 
26.990 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 1.000 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Supplementshouse webáruházban.
Termékek Neked
Ékszer (gyűrű, nyaklánc, stb..)
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.954.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem