Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
KEEP SLEEP (270 GRAMM) APPLE

Az OstroVit Keep Sleep egy átfogó étrend-kiegészítő, amely tizenkét összetevő forrása - A termék vitaminokat, ásványi anyagokat, valamint aminosavakat és növényi kivonatokat tartalmaz. Finom zöldalma ízű készítmény, kényelmes por formájában kapható. Ez a termék különösen ajánlott azoknak, akiknek fontos a megfelelő regeneráció és a jó minőségű alvás.

Tizenkét összetevő forrása - Az étrend-kiegészítő magnéziumot, L-arginint, L-glutamint, gamma-amino-vajsavat és L-ornitin-L-aszpartátot, D-aszparaginsavat, L-lizin HCl-t és L-triptofánt tartalmaz. A készítmény citromfű levélkivonatot, cinket, B6-vitamint és melatonint is tartalmaz.
Ízletes, gyümölcsös íz - A zöld alma édes és frissítő ízkompozíció, amely elvarázsolja az ízt.
1 adag = 1 gombóc = 9 g készítmény.
Hatékonyság - A termék csomagolása 30 adag készítményt tartalmaz, ami egy hónapos rendszeres pótlásra elegendő.
Kényelmes forma - A por formájú készítmény biztosítja az étrend-kiegészítő problémamentes ellátását, és tökéletes a tabletták lenyelési nehézségeivel küzdők számára.

OstroVit Keep Sleep - átfogó étrend-kiegészítő

  • Magnézium - ásványi komponens Mg szimbólummal, makroelemnek minősül. Az emberi szervezetben főleg a csontokban és az izmokban raktározódik. Az étrendi magnéziumforrások közé tartoznak a teljes kiőrlésű termékek, a magvak és a diófélék.
  • L-arginin – az emberi szervezetben bizonyos mértékig előállítható aminosav, azonban az L-arginin szintézise más exogén vegyületektől függ. Ez egy olyan anyag, amely megtalálható többek között a diófélékben és a magvakban, a húsban, a tenger gyümölcseiben és a teljes kiőrlésű gabonatermékekben.
  • L-glutamin – endogén aminosav, amelyet az emberi szervezet természetesen előállíthat. A vegyület bejuthat a szervezetbe, de étellel is - L-glutamin megtalálható többek között tojásban, kukoricában, tofuban vagy fehér rizsben.
  • Gamma-aminovajsav - GABA - szerves kémiai vegyület a nem fehérje aminosavak csoportjából. Neurotranszmitter, amely glutamátból szintetizálódik a szervezetben. A vegyület megtalálható az élelmiszerekben, olyan termékekben is, mint a zöld tea, savanyúságok, szójabab és tejtermékek.
  • L-ornitin L-aszpartát - só, amely aminosavak, például L-ornitin és L-aszparaginsav kombinációja. Étrend-kiegészítőkben használják, mert magas biológiai aktivitása van.
  • D-aszparaginsav - DAA - endogén aminosav, elsősorban az agyalapi mirigyben és a hipotalamuszban termelődik. A D-aszparaginsav az élelmiszerekben is megtalálható – a vegyület főleg állati eredetű termékekben található meg.
  • L-lizin HCl - kémiai vegyület, amely sósavat és a fehérje aminosavak csoportjába tartozó lizint tartalmaz. A lizin-hidrokloridot étrend-kiegészítők összetevőjeként használják, amely kiváló oldhatóságával tűnik ki.
  • L-triptofán – exogén anyagok közé sorolt ​​fehérje aminosav. A triptofán megtalálható állati termékekben, valamint tökmagban, száraz hüvelyesekben vagy lenmagban.
  • Citromfű levél kivonat - a Lamiaceae családba tartozó gyógynövény kivonata, amely bár Dél-Európából származik, jelenleg az egész világon termesztik. A leggyakrabban használt alapanyag a citromfű levelek, melyeket a hatóanyagok és illóolajok gazdagsága különböztet meg.
  • Cink - kémiai elem Zn szimbólummal. Ez egy ásványi anyag, amely az emberi szervezetben elsősorban a vázizmokban és a csontokban található. A cink fő forrásai a vörös hús, a baromfi, a száraz hüvelyesek, a diófélék és a teljes kiőrlésű termékek.
  • B6-vitamin - piridoxin - a B-vitaminokhoz tartozó vízben oldódó összetevő. A vegyület elsősorban a teljes kiőrlésű gabonatermékekben, valamint belsőségekben és száraz hüvelyesekben található meg.
  • Melatonin – az emberi szervezetben természetesen előforduló hormon. Az anyagot a központi idegrendszerben a tobozmirigy termeli, és a triptofán származéka. A szervezet természetes hormontermelése napnyugta után kezdődik, és legintenzívebben az éjszaka közepén megy végbe.
  • Az OstroVit Keep Sleep összetevőinek tulajdonságai
  • A magnézium hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint hozzájárul a normál pszichológiai funkciók fenntartásához. Emellett hozzájárul a megfelelő energia-anyagcsere fenntartásához és támogatja az elektrolit-egyensúly fenntartását. Az elem támogatja az idegrendszer optimális működését is.
  • A cink hozzájárul a normál kognitív funkciókhoz és hozzájárul a normál makrotápanyag-anyagcseréhez. Az elem támogatja a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét és a megfelelő látás fenntartását is.
  • A B6-vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere fenntartásához és segíti az idegrendszer optimális működését. Emellett támogatja a megfelelő pszichológiai funkciók fenntartását, hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a hormonális aktivitás szabályozásához.
  • A melatonin támogatja a hirtelen időzóna-szindróma szubjektív érzetének enyhítését, és jótékony hatást ér el, ha 0,5 mg-ot röviddel lefekvés előtt az utazás első napján, illetve a célállomásra érkezést követően még néhány napig fogyasztanak. Ezenkívül a vegyület segít csökkenteni az elalváshoz szükséges időt, és jótékony hatást fejt ki, ha röviddel lefekvés előtt 1 mg melatonint fogyaszt.

Javasolt adagolás: Oldjunk fel 1 adag 9 g-ot (1 kanál) 150-200 ml vízben. Vegyen be 1 adagot naponta, 30 perccel lefekvés előtt. A jótékony hatás akkor jelentkezik, ha röviddel lefekvés előtt bevesz 1 mg melatonint. A termék felnőtteknek készült.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Ne használja a terméket a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). Ajánlott a kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód. Ne nyelje le, ha allergiás az összetevők bármelyikére. Gyermekek, terhes vagy szoptató nők nem szedhetik a terméket. Ne használja gépjárművezetés vagy gépek kezelése közben, ne kombinálja alkoholfogyasztással és más drogokkal, beleértve a gyógynövényeket is. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne használja vezetés vagy gépek kezelése közben.

Mutass többet

Termék ár: 
4.990 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Supplementshouse webáruházban.
Termékek Neked
Gyerek felszerelés, játékok
Háztartási gépek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.015.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem