Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
TAURINE (300 GRAMM) UNFLAVORED

Az OstroVit Taurine egy olyan étrend-kiegészítő, amely csak egy aminosavat tartalmaz, az L-taurint. A termék ideális biológiai hozzáférhetőségét és legmagasabb szintű mikronizálását a legjobbak a legjobbakért fejlesztették ki. A töltőanyagokat, töltőanyagokat vagy aromákat szándékosan elhagyjuk. Ebben az esetben a kevesebb többet jelent.

  • 300 g taurin a csomagban
  • A termék 100 adagot tartalmaz
  • Csak egy komponens, nincs túl sok töltőanyag

A taurin az aminosavak csoportjába tartozó szerves kémiai vegyület. Ez azonban nem egy tipikus fehérje aminosav, mert kémiai szerkezetében van különbség (karbonsav helyett szulfoncsoport van). A taurin esszenciális aminosav az újszülöttek, valamint sok más emlősfaj számára. A felnőttek maguk is képesek taurint szintetizálni, de valószínűleg az evolúciónak köszönhetően, részben a külső (exogén) ellátásától kezdték el. A taurin megtalálható az agyban, a szívben, a vesékben és az izomszövetekben. Kis mennyisége ellenére nagyon fontos szerepet játszik e szervek megfelelő működésében. Az agyban neurotranszmitterként, a sejtmembránok stabilizátoraként is működik, valamint elősegíti az olyan ionok szállítását, mint a kálium, nátrium, magnézium és kalcium.

Tulajdonságok:
Az L-taurin kulcsszerepet játszik a sportolók táplálékpótlásában. Hatékonyan fokozza a regeneratív és prokognitív folyamatokat, és lehetővé teszi izomzatunk hatékonyabb és hosszabb munkáját a nehéz és kimerítő edzések során. Artériáink és vénáink véráramlásának javulását mutatja. Vannak olyan tanulmányok, amelyek összefüggést mutatnak ki a szervezetben lévő alacsony L-taurin szint és a rossz közérzet vagy akár depressziós állapotok között. Az egyik neurotranszmitter lévén, tökéletesen javítja idegrendszerünk munkáját.

  1. Csökkenti a fáradtság érzését, ami hosszabb és hatékonyabb edzést tesz lehetővé
  2. A GABA receptorok agonistájaként javítja agyunk állapotát. Jobb koncentráció, jobb memória és tiszta gondolkodás
  3. A taurin kiegészítés segít megelőzni az izomkatabolizmust – az izomfehérjék lebomlását


Javasolt felhasználás: Az ajánlott 3 g-os adagot (1/2 gombóc) 100-150 ml vízben vagy gyümölcslében elkeverjük. Edzésnapokon fogyassz el napi egy adagot 15 perccel edzés előtt.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl a fogyasztásra javasolt napi adagot. Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend helyettesítésére (helyettesítésére). Kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód javasolt. Ne egyen, ha allergiás a termék bármely összetevőjére. A terméket gyermekek, terhes nők és szoptató anyák nem használhatják. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Összetevők:

A termék tejet (laktózt is beleértve), szóját, földimogyorót, egyéb dióféléket, szezámmagot, zabot, tojást, rákféléket, halat tartalmazhat.

Mutass többet

Termék ár: 
1.990 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Supplementshouse webáruházban.
Termékek Neked
Sportruházat, cipő
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.836.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem