Nagy gondot fordítottak arra, hogyan tudjuk megőrizni a hordóban érlelt barbados-i rum jellegzetes karakterét. Végül a mennyei madagaszkári vanília és a szegfűszeg bizonyult érdemes fűszerezésnek. Kiteljesítésként, Guatemalai kardamom és Perui nyers kakaót kerítettünk még az italba, hogy egy teljesen szokatlan egyveleget teremtsünk.
Inspirálódva abból, hogy a mesterszakácsok és cukrászok, milyen lelkesedéssel használnak sót az édes ízek ellensúlyozásához, úgy döntöttünk, egy Spanyol Añana nevű bio tengersót adunk az italhoz.
Élvezd a botanikus rumot gyömbérsörrel keverve, vagy az egyik kedvenc rumkoktélodként felszolgálva.
Illat: Finom madagaszkári vanília édes fűszerrel, dekadens nyers kakaó és tengeri só kombinációja
Íz, lecsengés: kényeztetően sima és kellemesen árnyalt – lágy melegítő fűszerjegyek, vajas, mézes dióval
Származási ország: Barbados
Életkor: 2-5 év