Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
KROSS Evado 1.0 D 28" női cross kerékpár, graphite / raspberry matt, M (17")

A KROSS Evado 1.0 a belépő szintű cross bike (más néven cross vagy cross-trekking) modellünk. És annak ellenére, hogy "ő" indítja e szegmens listáját, nincs szégyellnivalója. A jól bevált alkatrészek és megoldások, a kényelmes geometria és a szinte bármilyen terephez való alkalmazkodás azok a tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik versenytársaitól. Az Evado több, különböző típusú kerékpár - elsősorban trekking és mountain bike - tökéletes kombinációja. Kiváló minőség, megfizethető áron.

A KROSS Evado 1.0 Shimano alkatrészekkel van szerelve. A japán gyártó olyan váltókarokat, váltókat és fogaskoszorút alkotott, amely tökéletesen alkalmas városi közlekedésre és erdei utak bejárására, ezért választottuk ezeket kerékpárunkba. A 30 mm-es teleszkópnak hála az egyenetlen felületeken is kényelmesen tekerhetsz, és és nem kell félned attól, hogy a kátyúk elszívják az energiádat, így gyorsabban és kevésbé fáradtan érhetsz úticélodhoz. Az Evado 1.0-t 28 colos, 42 mm széles Mitas Gripper abroncsokkal láttuk el, amely lehetővé teszi a hatékony haladást mind a városban, mind azon kívül.

A KROSS Evado 1.0 számos olyan megoldást kínál, amelyek növelik a kényelmet és a biztonságot az úton. A váz alumíniumból készült; a Performance Aluminium Alloy 6061 ötvözet az alura jellemző könnyű súly mellett olyan merevséggel és törésállósággal rendelkezik, ami talán sokakat meglep. Egy olyan cross kerékpár, mint az Evado 1.0, geometriájának köszönhetően könnyű terepen is kiválóan használható, megkönnyíti nagy távolságok megtételét, és azt is, hogy mindeközben a környezetedre és a körülményekre is figyelj.

Mutass többet

Termék ár: 
171.990 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 8.500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 8.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Biciklikk.hu webáruházban.
Termékek Neked
Olaj (autó/motor)
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.954.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem