Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
DR. MILESZ Vérehulló fecskefű tinktúra tyúkszemre 30 ml

A Dr. Milesz Vérehulló fecskefű tinktúra gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, mely szemölcs és tyúkszem eltávolítására szolgál. Hatását szakirodalmi adatok igazolják.

 

A népi gyógyászatban a sárga virágú vérehulló fecskefű kicsorduló sárgás-barna nedvét szemölcsirtásra és különböző bőrbajokra, például rosszul gyógyuló sebek, vagy elvakart, elfertőződött bőrsérülések, az impetigo (ótvar), daganatok és tyúkszemek gyógyítására használja évszázadok óta sikerrel.

Használata: Külsőleges alkalmazásra használható. A szemölcsöt, illetve a tyúkszemet alapos lemosást követően meg kell törölni, majd vattás végű pálcika segítségével kell beecsetelni. Naponta 2-3 alkalommal megismételhető az ecsetelés. A kezelés maximum 2 hétig tartson. Amennyiben ez idő alatt nem távolítható el a szemölcs vagy a tyúkszem, mindenképpen szakorvoshoz kell fordulni.

Figyelem! Nem használható a készítmény a hatóanyag iránti túlérzékenység esetén. Ne alkalmazd a Vérehulló fecskefű ecsetelőt, ha a szemölcs vagy tyúkszem körüli bőr berepedt vagy gyulladt! A fecskefű tinktúra alkalmazása előtt a szakorvossal történt megbeszélés alapján, meg kell győződnöd arról, hogy nem anyajegy az, amit kezelni kívánsz. 2 évesnél fiatalabb gyermekeknél a tinktúra alkalmazása nem javasolt. Terhesség és szoptatás ideje alatt a készítmény alkalmazását meg kell beszélni az orvossal. Az ecsetelő folyadék csak a kezelendő bőrfelületre kerüljön! Szem és száj környékén óvatosan használd, lehetőleg nyálkahártyára, szembe ne kerüljön.

Kismamáknál és kisgyermekeknél a használata ellenjavallt.

Összetétele: 30 ml kivonat 3g vérehulló fecskefű hajtásrészének alkoholos kivonatát tartalmazza. Segédanyagként a készítmény 40%-os alkoholt tartalmaz.
 

Kapcsolódó cikkek:

Mutass többet

Termék ár: 
4.565 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Gyógynövénysziget Webáruház webáruházban.
Termékek Neked
Babaápolás
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.956.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem