Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
NETAMIN Útifű maghéj+Almapektin tabletta székrekedésre 30 db

A Netamin Útifű maghéj+Almapektin kapszula természetes segítség tartós székrekedés esetén. Terhesség és szoptatás alatt is szedhető. Méregtelenítő kúrák és fogyókúra remek kiegészítője lehet.

  • Útifű maghéj, almapektin és D-vitamin minden tablettában!
  • természetes rostok a bélrendszer egészségéhez
  • méregtelenítő és fogyókúrák remek kiegészítője
  • rosttartalma segíti a normál bélműködést
  • gyakori székrekedés esetén is javasolt, kismamák is szedhetik

A magas rosttartalmú útifű maghéj és almapektin hozzájárulhat a megfelelő mennyiségű rostbevitelhez. Az útifű maghéj segíthet az emésztőrendszer egészségének megőrzésében, a normál bélműködésben, a bél egészségének támogatásában, a normál koleszterinszint fenntartásában.

Lazítja a székletet, kíméletesen tisztít, emiatt ajánlott aranyér vagy székrekedés esetén. Terhesség alatt, vagy után jelentkező székrekedés kíméletes enyhítésében is segíthet!

A Netamin Útifű maghéj + almapektin tabletta segít

  • fogyókúrás céljaid elérésében: a rostok felgyorsíthatják a fogyást, teltségérzetet biztosítanak, csökkentik az étvágyat és segítenek stabilan tartani a vércukorszintet.
  • emésztési problémáid kezelésében: a vízben oldódó növényi rostok, mint az útifű maghéj és az almapektin, hozzásegítenek az optimális emésztéshez. Az útifű maghéj tömegének akár tízszeresét is képes felszívni, szelés anyagot képez a gyomorban, amely nyugtatja a nyálkahártyát és felszívódás helyett végighalad az egész bélrendszeren. Szorulás, hasmenés, puffadás esetén is kiváló segítség.
  • szervezeted méregtelenítésében: az útifű maghéj, almapektin és egyéb rostféléék segítenek a tápláléknak gyorsabban áthaladni a bélcsatornán, és megkötik a káros anyagokat. Ezáltal a bélben kevesebb ideig, illetve kisebb arányban maradnak mérgező és rákkeltő anyagok.
  • a terhesség alatti és szülés utáni székrekedés kezelésében: a nők legalább fele tapasztal székrekedését terhesség alatt, de a szülés után sem ritka jelenség. Az útifű maghéj és almapektin lazítják és kellő térfogattal látják el a székletet, nem engedik túlságosan összetömörülni, ezzel a székrekedés megelőzését és kezelését is segítik.

Adagolás: felnőtteknek napi 1 tabletta javasolt, két étkezés között, bő mennyiségű folyadékkal bevéve. Érdemes mindig ugyanabban az időpontban bevenni.

Hatóanyag a napi 1 tablettában:

  • Útifű maghéj – 125 mg
  • Almapektin – 60 mg
  • D3-vitamin – 10 mcg

 

Összetevők: útifű maghéj, almapektin, kolekalciferol, emulgeálószer (tejsavó, kroszkarmellóz-nátrium), csomósodást gátló (szilícium-dioxid, sztearinsav, magnézium-sztearát

 

Kapcsolódó cikkek:

 

Mutass többet

Termék ár: 
2.980 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Gyógynövénysziget Webáruház webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Irodabútorok
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.569.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem