Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
1/4 egyszerű összeszerelhető hűtőcső készlet (7 részes) - Loc-Line - 40413

1/4" egyszerű összeszerelhető NPT 1/8"-1/4" külsőmenetes gömbcsatlakozó,1.5-3-6mm körszórófej/fúvóka és 2x146mm 1/4" flexibilis hűtőcső/szegmenscső készlet - 7 részes - Loc-Line - 40413

7 részes egyszerű hűtőcső készlet, mely a leggyakrabban használt alapfúvókákat (1,5-3-6mm) 2db 146mm-es modulos csövet (2x10 szegmens) és a leginkább jellemző méretű menetes csatlakozót (1/8" és 1/4") tartalmaz. Ideális induló alapkészlet, ha korábbi rövid csőszakaszt vagy új kis méretű rendszert szeretne kiépíteni, és még csak most ismerkedik a Loc-Line termékekkel.

A Loc-Line rendszerének különleges gömbszoknya kialakítása az, mely lehetővé teszi, hogy kézzel állítható tetszőlegesen a cső és fúvóka pozíció, így az irány beállítható tetszés szerint. Ennek a különleges és a Loc-Line által elsőként kifejlesztett gömbszoknya rendszernek köszönhető a termék további számtalan előnye, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

  • A hajlítások nem csökkentik a cső belső keresztmetszetét, így állandó a folyadék/gáz áramlási ellenállása és nem okoz anyagfáradást, csőrendszer törést, szemben a hagyományos rézcsövekhez képest.
  • A Loc-Line csőrendszer alaptermékei acetal copolimerből készülnek, melyek elektromosan szigetelnek, így használatuk ideális szikraforgácsoló gépekhez.
  • A fúvóka vagy csőrendszer pozícionálása egyszerűen és visszarúgózás nélkül megvalósítható akár kézzel igazítva és megmarad a kívánt helyzetben, így például a gép vibrációja nem okozza az elemek elmozdulását.
  • A rendszert alacsony nyomásra fejlesztették (30-50 PSI = kb. 2-3.5bar) mely függ a cső hosszától, a hajlítások szögétől, a különböző fúvókák/szórófejek és egyéb kiegészítők fajtájától/jellegétől és a szállított anyag konzisztenciájától is. Ez ettől eltérő főleg magasabb nyomásértékek használatához helyi körülmények közötti tesztelés ajánlott!
  • Az elemek anyaga és kialakítása olyan, hogy nem sérti meg a dolgozó kezét, így használata megfelelően betartott üzemi körülmények között biztonságos!

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

További elterjedt szerszámnevek: 1/4"-os szegmenscső készlet, 1/4-es szegmenscső készlet, 1/4" fúvóka, menetes csatlakozó és csőkészlet, 7 részes Loc-Line csőkészlet, egyszerű Loc-Line csőkészlet, 1/4 rövidszegmenses cső és fúvóka készlet, 1/4 flexibilis cső és fúvóka készlet, 1/4" alap csőkészlet, 1/4" kenőanyag csőkészlet, 1/4" kenőanyag továbbító cső készlet, 1/4" eszterga kés hűtőcső készlet, 1/4" marófej kenőcső készlet, 1/4 fúrószár hűtőcső készlet, 1/4" CNC gép hűtőcső készlet, 1/4" Loc-Line Hose Assembly kit, 1/4" Loc-Line Sample kit

A 40413 Loc-Line 7 részes csőkészlet tartalma:

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 2x1/4"x146mm szegmenscső; 1,5-3-6mm körszórófej; 1/8" és 1/4" NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó,
  • Anyaga: acetát copolimer,
  • Olvadáspont: 165 °C
  • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C
  • Nyomás és átfolyási értékek: 30-50 PSI max.1.135 l/h
  • Gyártó: Loc-Line
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 40413

Felhasználási terület:

Az 1/4" alap összeszerelhető készlet tökéletes választás kis hűtőfolyadék/kenőanyag-áramlást igénylő folyamatok, gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére, továbbá kisebb lefuvató feladatok ellátására, vagy egy nagyobb beruházást megelőző a Loc-Line termékekkel való ismerkedésre, azoknak pozitív tulajdonságainak megtapasztalására, tesztelésre.

Tipp: A készlet minden darabját megtalálja áruházunkban külön-külön is vagy eltérő elemeket talál az 1/4" rendszer alkatrészekből, csövekből, zárócsapokból, menetes csatlakozókból, fúvókákból, fittingekből és ezek készleteiből is. Nézzen szét további termékeink közt is!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

A Loc-Line termékeiről tájékozódhat még a locline.hu oldalon is és onnan letöltheti a Loc-Line katalógust és árlistát is! Még több Loc-Line videó a termékről szintén partneroldalunkon.

Mutass többet

Termék ár: 
5.893 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.534.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem