Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
5mm T-imbuszkulcs hosszú gömbvégű (L=246mm) - Bondhus - 13164

Hosszúszárú 5 mm méretű T nyelű gömbvégű imbuszkulcs - Bondhus - 13164

A T-markolatos imbusz szerszámok gömbfejű változata az 5 mm-es méretű T-imbuszkulcs. Hosszú gömbvégű (gv.) kivitelével kényelmes és erős megoldás a T-kulcsok között. Hosszított szárának köszönhetően a mélyen fekvő csavarok elérése is könnyebb és a gömbvégnek köszönhetően a szerszámmal 25°-os szögben megdöntve is dolgozhatunk. A méretpontos kialakítás és az éles sarkok biztosítják, hogy a Bondhus hatszögkulcsok nem fordulnak el a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. A ProGuard felületkezelés 5x hatékonyabban védi meg a szerszámot a korróziótól szemben más hagyományos felületkezelésnél. A Protanium acélból készült Bondhus imbuszkulcsok legalább 20%-kal nagyobb csavarónyomaték átvitelre képesek a konkurenciánál. A Bondhus T-markolatos szerszámok szimetrikus kialakítása gyorsabb szerszámhasználatot tesz lehetővé és a markolat tömege és mérete a szerszámhoz igazított. A szerszám vége hegesztett így az soha nem fordulhat el a markolatban. A mártott markolat kényelmes és csúszásbiztos. Ezek ismeretében kijelenthetnénk, hogy a Bondhus a legerősebb T-imbuszkulcs jelenleg a világon.

További elterjedt szerszámnevek: Gömbvégű imbuszkulcs 5 mm T markolatú, T hatszögkulcs 5 mm gömbvégű, 5 mm T-kulcs hosszú gömbfejű, 5 mm T markolatú imbuszkulcs hosszú gömbvégű, 5 mm T nyelű imbuszkulcs gömbfejű, 5-ös T imbusz gömbvéggel, Gömbvégű T-fogantyús imbusz 5mm, T Imbuszkulcs gömbvégű 5mm, 5mm Ball End Long T-Hex Key, 5 mm Ball End T-Wrench,

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: Protanium acél
  • Felületkezelés: ProGuard
  • Forma: T hatszögkulcs
  • Kivitel: hosszú gömbvégű
  • Méretezése: metrikus
  • Méret: 5 mm
  • Hossz: 246mm
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 13164

Felhasználási terület:

5mm-es hatszög (imbusz) belső kulcsnyílású csavarok lazítására/meghúzására használatos T formájú, imbusz csavarba illeszthető szerszám. Az 5 mm méretű gömbvégű T-kulcs segítségével a nehezen hozzáférhető helyeken is tudunk dolgozni, mivel a szerszám a függőlegestől megdöntve is használható. 

Tudta?

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy a rövidebb szárú T-kulcsal nagyobb forgatónyomaték érhető el, mint egy hosszabbal. Valójában a szár hossza nincs hatással az átvihető forgatónyomatékra viszont a keresztmetszet igen! Ezért, nyomatékátviteli szempontból választhat hosszab vagy rövidebb szárú szerszámot bátran, viszont gömbvéggel érdemes a Bondhust választania, mert ez a legerősebb.

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

   

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on! Még több videó a Bondhus® termékekről!

Mutass többet

Termék ár: 
3.378 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Kert, Barkács
Bababútorok
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.933.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem