Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
0,028-7/64 inch Mini L-imbuszkulcs készlet hosszú gömbvégű - Bondhus

Hosszúszárú 0,028-7/64" inch méretű 7db-os *gömbvégű colos L-imbuszkulcs készlet - Bondhus

A klasszikus L-kulcs colos hosszú gömbvégű kivitelével kényelmes és erős megoldás az imbuszkulcs készletek között. Hosszú gömbvégű (gv.) kivitelével nem csak mélyen fekvő csavarokat könnyebb elérni, de nehezen hozzáférhető helyeken is megállja a helyét, mert a gömbvég segítségével a szerszám 25°-ban megdöntve is használható. A méretpontos kialakítás és az éles sarkok biztosítják, hogy a Bondhus hatszögkulcsok még ilyen kis méretben sem fordulnak el a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. A csúszásbiztos ProGuard felületkezelés 5x hatékonyabban védi meg a szerszámot a korróziótól szemben más hagyományos felületkezelésnél. A Protanium acélból készült Bondhus imbuszkulcsok legalább 20%-kal nagyobb csavarónyomaték átvitelre képesek a konkurenciánál. Egyedi összeállítású gömbvégű készlet, amit a gyár egyenlőre nem forgalmaz ezért a Bondhus tok nem része a készletnek. A Bondhus jelenleg a legerősebb hatszögkulcs gyártó!

*A készletben a 0,028" inch-es és a 0,035" inch-es l-kulcsok hosszú egyenesvégű kivitelűek, mivel a legkisebb gömbvégű l-imbuszkulcs a 0,050" col méret!

További elterjedt szerszámnevek: 0,028-7/64-es gömbvégű imbusz készlet, 7db-os colos mini imbusz készlet, kicsi colos gömbfejű imbuszkulcs készlet, L-hatszögkulcs 0,028-7/64 inch gömbvégű készlet, legkisebb gömbvégű L-kulcs készlet, Mini Inch Ball End Hex Key set, Small Inch Ball End L-Wrench set

A BLX inch mini 7 részes készlet tartalma: 0,028" inch és a 0,035" inch méretű colos hosszú egyenesvégű és 0.050", 1/16", 5/64", 3/32" és 7/64" inch méretű colos hosszú gömbvégű L-imbuszkulcsok.

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: Protanium acél
  • Felületkezelés és korrózióvédelem: ProGuard
  • Forma: L hatszögkulcs
  • Kivitel: Hosszú gömbvégű
  • Méretezése: inch/col/hüvelyk
  • Méret: 0,028-7/64"
  • Modell: BLX inch mini (egyedi összeállítás)
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): Mini inch gv. klt.

Felhasználási terület:

0,028-7/64" inch közötti colos hatszög (imbusz) belső kulcsnyílású csavarok lazítására/meghúzására használatos mindkét végén a csavarba illeszthető gömbfej végződésű 7 darabos szerszám készlet. Ez a készlet az összes 0,028" inch és a 0,035" inch méretű hosszú egyensevégű és 0,050-7/64" inch között az összes colos gömbvégű méretet tartalmazza, amivel a felhasználó a leginkább találkozhat. Modellezőknek, mikroelektronikát szerelőknek, műszerészeknek, hi-fi repülőgépszerelőknek, szervizeseknek nélkülözhetetlen készlet. Hosszított gömbvégű kivitelének köszönhetően mélyebben fekvő és nehezen hozzáférhető csavarok meghúzása és lazítása is könnyebben megoldott.

Tipp:

- Állítsa össze tetszőleges inch imbuszkulcs készletét áruházunkból! Nálunk az összes szabványos colos méretet megtalálja!
- Ha elveszti vagy elhagyja a gömbvégű készlet bármelyik darabját, nálunk megveheti a készlet összes darabját egyenként is és tovább bővítheti nagyobb méretekkel igény szerint! Lásd: Inch/col L imbuszkulcsok 

   

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on! Még több videó a Bondhus® termékekről!

Mutass többet

Termék ár: 
3.956 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Kiegészítők (kesztyű, sál, telefontok, óra, stb..)
Háztartási gépek
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.933.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem