Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
1/2 saválló egyszerű összeszerelhető hűtőcső készlet (7 részes) - Loc-Line - 56863

1/2" egyszerű összeszerelhető saválló NPT 3/8"-1/2" külsőmenetes gömbcsatlakozó, 6-9-12mm körszórófej/fúvóka és 2x140mm 1/2" flexibilis hűtőcső/szegmenscső készlet - 7 részes - Loc-Line - 56863

A Loc-Line hagyományos fleximodul rendszerei mellett saválló megoldással is segíti a fokozott vegyi környezetben, elsősorban sós és savas közegben szükséges felhasználási körülményeket. A saválló 1/2-es flexibilisen állítható cső-fúvóka és menetes csatlakozó készlet méretben, nyomás és szállítási paramétereiben teljesen megegyezik a normál 1/2-es csőkészlet paramétereivel, viszont poliészter anyagának köszönhetően eltérő anyagok szállítására alkalmas. Az 1/2-es poliészter cső magasabb (246ºC) olvadáspontjának köszönhetően egyes esetekben magasabb csúcsterhelési hőmérséklettel is megbírkózik a hagyományos rendszerhez képest.

A Loc-Line saválló poliészterből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: savak (70ºC alatt), alkoholok, aromás higítók, benzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, hidrogén karbonát, só oldatok, víz (70ºC felett is!).

A Loc-Line saválló poliészterből készült elemei nem használhatók: aceton, 70ºC felett savak, közönséges mosó vegyszer, lúgok(erős), etilacetát, szállítására. Ezek némelyikére a hagyományos rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

7 részes saválló egyszerű hűtőcső készlet, mely a leggyakrabban használt alapfúvókákat (6-9-12mm2db 140mm-es modulos csövet (2x6 szegmens) és a leginkább jellemző méretű menetes csatlakozót (3/8" és 1/2") tartalmaz. Ideális induló alapkészlet, ha korábbi rövid csőszakaszt vagy új kis méretű rendszert szeretne kiépíteni, és még csak most ismerkedik a Loc-Line termékekkel.

A Loc-Line rendszerének különleges gömbszoknya kialakítása az, mely lehetővé teszi, hogy kézzel állítható tetszőlegesen a cső és fúvóka pozíció, így az irány beállítható tetszés szerint. Ennek a különleges és a Loc-Line által elsőként kifejlesztett gömbszoknya rendszernek köszönhető a termék további számtalan előnye, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

  • A hajlítások nem csökkentik a cső belső keresztmetszetét, így állandó a folyadék/gáz áramlási ellenállása és nem okoz anyagfáradást, csőrendszer törést, szemben a hagyományos rézcsövekhez képest.
  • A Loc-Line csőrendszer alaptermékei acetal copolimerből készülnek, melyek elektromosan szigetelnek, így használatuk ideális szikraforgácsoló gépekhez.
  • A fúvóka vagy csőrendszer pozícionálása egyszerűen és visszarúgózás nélkül megvalósítható akár kézzel igazítva és megmarad a kívánt helyzetben, így például a gép vibrációja nem okozza az elemek elmozdulását.
  • A rendszert alacsony nyomásra fejlesztették (30-50 PSI = kb. 2-3.5bar) mely függ a cső hosszától, a hajlítások szögétől, a különböző fúvókák/szórófejek és egyéb kiegészítők fajtájától/jellegétől és a szállított anyag konzisztenciájától is. Ez ettől eltérő főleg magasabb nyomásértékek használatához helyi körülmények közötti tesztelés ajánlott!
  • Az elemek anyaga és kialakítása olyan, hogy nem sérti meg a dolgozó kezét, így használata megfelelően betartott üzemi körülmények között biztonságos!

További elterjedt szerszámnevek: 1/2"-os saválló szegmenscső készlet, saválló 1/2-es szegmenscső készlet, 1/2" fúvóka, menetes csatlakozó és csőkészlet saválló, 7 részes saválló Loc-Line csőkészlet, egyszerű saválló Loc-Line csőkészlet, saválló 1/2 rövidszegmenses cső és fúvóka készlet, 1/2 flexibilis saválló cső és fúvóka készlet, 1/2" saválló alap csőkészlet, 1/2" kenőanyag csőkészlet saválló változat, 1/2" kenőanyag továbbító cső készlet savállós, 1/2" saválló eszterga kés hűtőcső készlet, saválló 1/2" marófej kenőcső készlet, 1/2 fúrószár hűtőcső saválló készlet, 1/2" CNC gép hűtőcső készlet, 1/2" Loc-Line Acid Resistant Hose Assembly kit, 1/2" Loc-Line Acid Resistant Sample kit.

A 56863 Loc-Line 7 részes saválló csőkészlet tartalma:

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 2x1/2"x140mm szegmenscső; 6-9-12mm körszórófej; 3/8" és 1/2" NPT külsőmenetes gömbcsatlakozó,
  • Anyaga: saválló poliészter,
  • Olvadáspont: 246 °C
  • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C
  • Nyomás és átfolyási értékek: 20-30 PSI max.2.170 l/h
  • Gyártó: Loc-Line
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 56863

Felhasználási terület:

Az 1/2" saválló összeszerelhető készlet tökéletes választás közepes hűtőfolyadék/kenőanyag-áramlást igénylő folyamatok, gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére sós savas környezetben, továbbá kisebb lefuvató feladatok ellátására, vagy egy nagyobb beruházást megelőző a Loc-Line termékekkel való ismerkedésre, azoknak pozitív tulajdonságainak megtapasztalására, tesztelésre.

Tipp: A készlet minden darabját megtalálja áruházunkban külön-külön is vagy eltérő elemeket talál az 1/2" rendszer alkatrészekből, szórófejekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

A Loc-Line termékeiről tájékozódhat még a locline.hu oldalon is és onnan letöltheti a Loc-Line katalógust és árlistát is! Még több Loc-Line videó a termékről szintén partneroldalunkon.

Mutass többet

Termék ár: 
10.192 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 4.500 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Irodabútorok
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.699.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem