Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü
termek-kep
1,5-10mm L-imbuszkulcs készlet kurta gömbvégű SBLX9M - Bondhus - 16599

Hosszúszárú 1,5-10 mm méretű 9db-os kurta gömbvégű metrikus L-imbuszkulcs készlet

A klasszikus L-kulcs kurta gömbvégű kivitelével az egyik legjobb választás az L-imbuszkulcsok között. Hosszú gömbvégű (gv.) kivitelével mélyen fekvő csavarokat is könnyebb elérni, a kurta végével olyan nehezen hozzáférhető helyeken is megállja a helyét, ahova a normál magasságu L-kulcs nem férne be. A gömbvég segítségével a szerszám 25°-ban megdöntve is használható. A méretpontos kialakítás és az éles sarkok biztosítják, hogy a Bondhus hatszögkulcsok nem fordulnak el a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. A csúszásbiztos ProGuard felületkezelés 5x hatékonyabban védi meg a szerszámot a korróziótól szemben más hagyományos felületkezelésnél. A Protanium acélból készült Bondhus imbuszkulcsok legalább 20%-kal nagyobb csavarónyomaték átvitelre képesek a konkurenciánál. A Bondhus tok kényelmesen összefogja a szerszámkészletet és egy egyszerű csavaró mozdulattal rögzíthető és oldható a szerszám a tokban. A Bondhus tok kilakításának köszönhetően a szerszám a tokban rögzítve is használható, így nagyobb erő (nyomaték) átvitelét teszi lehetővé. A Bondhus jelenleg a legerősebb hatszögkulcs gyártó!

További elterjedt szerszámnevek: 1.5-10-es kurta gömbvégű imbusz készlet, 9db-os kurta imbusz készlet, Imbuszkulcs 1.5-10 mm kurta gömbfejű L-hatszögkulcs, 1.5-10 mm kurta gömbvégű készlet, 1.5-10 mm gömbvégű kurta L-kulcs készlet, 1.5-10 mm Stubby Ball End Hex Key set, 1.5-10 mm Stubby Ball End L-Wrench set

A SBLX9M 9 részes készlet tartalma: 1.5, 2, 2.5, 3, 4, 56, 810 mm méretű kurta metrikus hosszú gömbvégű L-imbuszkulcsok.

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: Protanium acél
  • Felületkezelés és korrózióvédelem: ProGuard
  • Kivitel: Kurta hosszú gömbvégű
  • Méretezése: metrikus
  • Méret: 1.5-10mm
  • Szerszám magasság: 1.5mm méretnél 6.5mm a 10mm méretnél 30mm (szemben a normál l-kulcsnál 15 illetve 49mm)
  • Modell: SBLX9M
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 16599 

Felhasználási terület:

Nehezen hozzáférhető 1,5 és 10mm közötti metrikus hatszög (imbusz) belső kulcsnyílású csavarok lazítására/meghúzására használatos mindkét végén a csavarba illeszthető gömbfej végződésű 9 darabos szerszám készlet. Ez a készlet a legtöbb 1,5 mm és 10 mm közötti metrikus gömbvégű méretet tartalmazza, amivel a felhasználó a leginkább találkozhat. Kurta kivitelnek köszönhetően extrém alacsony helyeken is használható a szerszám. Hosszított gömbvégű kivitelének köszönhetően pedig  mélyebben fekvő és nehezen hozzáférhető csavarok meghúzása és lazítása is könnyebben megoldott.

Tipp:

Ne fűrészelgessen normál L-kulcsot rövidebb szárúra, mert nem lesz tökéletes megoldás. Ha teheti inkább vegyen kurta L-kulcs készletet és nem kell fűrészelgetni, csiszolgatni és szerszámot tönkre tenni. Ha eltöri a Bondhus kurtát, cseréljük.  

Mutass többet

Termék ár: 
12.084 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Lakberendezés, bútor
Kert, Barkács
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.138.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem