Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Magazin bitbefogós hosszúszárú csavarhúzó markolat 8 db PH - PZ - Lapos - Torx bitheggyel - Felo - 37604405

PH - PZ - Lapos Magazin hosszúszárú bitbefogós és bittárolós csavarhúzó markolat 8 db-os C 6,3 1/4'' bitkészlettel - Felo - 37604405

A Felo csavarhúzó markolatai közül az egyik legsokoldalúbb csavarhúzó markolattípus a Magazin, mely többcélú felhasználhatóságot, kíváló kényelmet, megbízható alkalmazást és variálhatóságot biztosít felhasználójának. A 376 széria Magazin hosszúszárú változata tartalmaz egy 115 mm hosszú szárral egybeépített bitbefogós markolatot, melybe bármilyen 1/4-es hatlapú bitbefogót, vagy bitet közvetlenül is befoghat, de a hozzá adott 8 db 25 mm hosszú PH1, PH2, PZ1, PZ2 kereszthornyú, 1.0x5.5mm lapos és T15, T20, T25 Torx® bitekkel átlagon felüli csavarozási műveleteket el tudja végezni. A szabadalmaztatott dupla teleszkópos bittartó készlet, mely a markolatban került kialakításra 7 db bit tárolására alkalmas és a 8. bitet a csavarhúzó szárának a végén kialakított mágneses bittartóban tárolhatja, hogy azok ne gurulhassanak szét, és ne keveredjenek össze. A rendkívül erős és ütésálló műanyag markolat végződés sorjamentesen zárja le a markolat végét, hogy a tenyerét ne sértse fel és magabiztosan megőrizze a biteket. A kétkomponesű tapadásbiztos és gurulás ellen is biztosított kényelmes markolat nagy erő átvitelét teszi lehetővé. A standard Felo bitek pedig megbízhatóan és hosszú időn át segítik munkáját, hogy pontosan és roncsolástól mentesen tudjanak csavart be- és kihajtani. A termékhez a megszokott 15 év Felo garancia jár, mely a Németországi gyártásnak és a több mint 100%-kal megnövelt gyártási pontosságnak köszönhető.

A Felo Magazin hosszúszárú PH-PZ-Lapos-Torx csavarhúzó és bitkészlet tartalma:

  • 1 db Magazin kétkomponensű ergonomikus műanyag markolat 115 mm hosszú markolattal egybeépített mágneses bitbefogóval és szabadalmaztatott dupla teleszkópos 7 db 25mm hosszú bit tárolására kialakított markolat végződéssel,
  • 8 db 25mm-es standard Felo bithegy mely 1-1 db:  PH1, PH2 Phillips kereszthornyú, PZ1, PZ2 Pozidriv kereszthornyú, 1.0x5.5mm lapos egyhornyú és T15, T20, T25 Torx® csavarokhoz alkalmazott bit.

További elterjedt szerszámnevek: Hosszúszárú Magazin csavarhúzó PH-PZ-Lapos-Torx, Magazin hosszított bittartós csavarhúzó PH-PZ-lapos-Torx bitekkel, Magazin hosszúszárú PZ-PH-lapos-Torx, Hosszú változatú Magazin markolat lapos-Pz-Ph-Torx bitkészlettel, Magazin bitbefogós hosszúszárú csavarhúzó + 8db bit (Phillips, Pozidriv, Torx és egyhornyú bitekkel), Magazin bitkészletes hosszúszárú csavarhúzó markolat PZ-PH-Torx és Lapos bitfejekkel, Magazin dupla teleszkópos bittartós hosszú markolat 8 db Torx-PZ-PH-Lapos bitekkel és mágneses bitbefogóval, Magazine Handle Long with bitholder and with PZ-PH-Slot-Torx bits.

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: markolat - kétkomponensű műanyag, bitek - króm-molibdén-vanádium acél, bitbefogó - króm-molibdén-vanádium acél.
  • Modell: Magazin hosszúszárú
  • Forma: bit befogó csavarhúzó markolat
  • Méret: 1/4"
  • Bit befogó méret: 1/4'' 6,3
  • Markolat hossz: 105mm
  • Bitbefogó (szár) hossz: 115 mm
  • Markolat legnagyobb átmérője: 39mm
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 376 044 05

Felhasználási terület:

Univerzális csavarhúzó készlet, mivel a markolat bittartóként és bittárolóként is funkcionál, illetve hosszúszárú bitbefogóval is rendelkezik, így álltalános kézi csavarozáshoz kiváló készlet, rendkívül praktikus, pontos és erős. Az 1/4" col méretű bittartós csavarhúzó markolat helytakarékos, hiszen egyetlen bittartós csavarhúzóval szinte korlátlan variációs lehetőség áll rendelkezésre a bithegyek hosszának, formájának és fajtájának cseréjével, így nagyjából szinte minden csavarozási műveletre alkalmazható.

Tipp:

Ha túl hosszú a 115 mm-es szár, akkor válassza a 373-as sorozatú markolatot, de ha még gyorsabb csavarozást szeretne gép nélkül, akkor a 374-es racsnis Magazin bittartós készlet a megoldás!

A képek egy része csak illusztráció! Csak készletben kapható! A markolat külön nem megvásárolható!

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

Mutass többet

Termék ár: 
10.147 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Party kellék
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.266.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem