Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
SMART csavarhúzó, T-kulcs és 12db kétvégű csavarhúzó penge / bit készlet - Felo - 06081306

A legokosabb csavarhúzó készlet! 72 funkció egy 13 részes profi ütésálló készletben (24db csavarhúzó végződés, 24 féle T-kulcs végződés és 24 csavarbehajtó bit végződés 1 dobozban)!

SMART csavarhúzó és T-kulcs markolat mely egyben bittartó / bit befogó és 12 db professzionális 160 mm hosszú kétvégű pengével egy 13 részes készletben - Felo - 06081306

A Felo egyedülálló és innovativ találmánya a Felo SMART markolat, mely egy mozdulattal alakítható csavarhúzóból T-kulccsá. Ez a különleges csavarhúzó markolat egyben alkalmazható finom munkákhoz, mint csavarhúzó és komolyabb igénybevételhez, mint T-kulcs. Az 1/4" bit befogású markolatba bármilyen szabványos 50mm-nél hosszabb bitet és csavarhúzó pengét közvetlenül befoghatunk, de a különböző hosszúságú bittartókkal tovább növelhetjük a szerszám hasznos hosszát. A széles körű alkalmazási lehetőségének köszönhetően egy rendkívül univerzális markolat, mely nagyon kényelmes, hihetetlenül erős és sokodalú felhasználást tesz lehetővé. Használatával drasztikusan csökkenthetők az önálló csavarhúzók és T kulcsok szükségessége és mindössze bitekre és csavarhúzópengékre lesz szükség mellyel minden csavarozási műveletet meg tudunk oldani és a biteket önállóan gépi használatban is tudjuk alkalmazni, így nem csak helyet, de időt, súlyt és pénzt is megtakarítunk használatával. A csavarhúzó markolatának kialakításánál arra is ügyeltek, hogy ferde vagy enyhén rázkódó felületről se guruljon le. A hüvelykujjnál is biztos megtámasztást nyújtó markolat tapadás biztos felülettel van ellátva minden olyan területen, ahol nyomaték és erőátvitel végett szükséges és minden olyan területen, ahol szükséges az elmozdulás a csavarhúzó és a tenyér között, ott sima fröccsöntési hibáktól mentes kialakítást találunk (pl.: tenyér megtámasztás). Így a végeredmény egy különösen kényelmes használatot biztosító ellenálló markolat lett. A műanyag markolat olyan erős, hogy akár 65Nm nyomatékot is elvisel így erősebb mint a hozzá készült pengék. A Felo csavarhúzómarkolatok rendkívül ellenállók, tartósak és több mint 100%-kal meghaladják a DIN és ISO szabványok követelményeit azért, hogy Önnek ne kelljen csalódnia a termékben.

A Felo Smart készlet a csavarhúzó markolaton felül 12 db preciziós forgácsolással kialakított kimondottan a Smart markolatba ajánlott 1/4'' inch/col befogó mérettel rendelkező csavarhúzó pengét tartalmaz. A 160mm hosszú különleges kétvégű Felo behajtóhegyek pontos megmunkálással és szigorúan ellenőrzött hőkezelési eljárással készülnek. A méretpontos kialakítás biztosítja, hogy a Felo szerszámok pontosan illeszkednek a csavarfejben és nem roncsolják a csavarokat. A króm-molibdén-vanádium acélból készült Felo hegyek tartós és jó megoldást kínálnak felhasználóinak. A Felo Smart csavarhúzó pengék gépi és kézi csavarbehajtóval is használhatók és akárcsak a markolat a bitek is több mint 100%-kal meghaladják az ISO és DIN szabványok követelményeit. A Smart csavarhúzó pengék felületkezelése krómozott, de a végei bevonatmentesek a még pontosabb illeszkedés végett. A kiemelkedő 15 éves gyártói garancia biztosítja, hogy Ön maximálisan elégedett legyen bármilyen Felo terméket vásárol.

A FELO Smart 13 részes 72 funkciós (24db csavarhúzó végződés, 24 féle T-kulcs végződés és 24 csavarbehajtó bit végződés 1 dobozban) csavarhúzó, T-kulcs és bitkészlet tartalma: 

További elterjedt szerszámnevek: 13 részes 72 funkciós Smart T-kulcs és csavarhúzó markolatos bitkészlet, Smart csavarhúzó készlet, bittartós csavarhúzó markolat és T-kulcs 12 db kétvégű bittel, 1/4" csavarhúzó markolat és T kulcs 12 db csavarhúzó pengével, 1/4" SMART bittartó csavarhúzó markolat és T kulcs kétvégű bitekkel, bithegy tartó csavarhúzó markolat és T kulcs 1/4 befogású 12 db duplavégű bittel, bitfej tartó csavarhúzó és egyben T-kulcs 12 db kétvégű bittel, Smart handle bitholder screwdriver + 12 pc double end screwdriver bits

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: penge króm-molibdén-vanádium acél, markolat acél/műanyag
  • Modell: SMART készlet
  • Forma: bit befogó csavarhúzó markolat és T kulcs
  • Méret: 1/4"
  • Bit befogó méret: 1/4'' 6,3
  • Markolat hossz: 105mm
  • Markolat legnagyobb átmérője: 39mm
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 060 813 06

Felhasználási terület:

1/4" col méretű bittartós csavarhúzó mechanikus bit és csavarhúzó penge rögzítéssel kézi alkalmazáshoz a kényelmes, pontos és nagy erőkifejtést igénylő csavarozási munkákhoz. Helytakarékos a kialakítás hiszen egyetlen bittartós csavarhúzóval 24 féle csavarhúzóvégződést és 24 féle T-kulcs végződést találunk egy készletben melyhez a 12 db összesen 24 végződést tartalmazó csavarhúzópengét akár gépi behajtóban is használhatjuk. Ez a készlet szinte minden csavarozási munkához elegendő amivel egy karbantartó vagy szerelő a leggyakrabban találkozhat.

Tipp:

A legjobb ár/érték arányú professzinális csavarhúzó készlet! Számoljon utána! Mindössze 700 Ft/funkció (Csak a 72 funkciót figyelembe véve!) A markolatba közvetlen minimum 50 mm hosszú bitet szabad csak behelyezni! Különböző bittartókkal tovább hosszabbítható a munkahossz és a hatalmas bitválasztékkal a lehetőségek még tovább bővíthetők!

A képek egy része csak illusztráció!

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

Mutass többet

Termék ár: 
55.963 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 2.500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Olaj (autó/motor)
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.954.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem