Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Gal TITOK Multivitamin 30 adag

A tudomány által bizonyítottan legjobb összetevők, értő módon meghatározott mennyiségek és arányok. Felesleges vagy ártó anyagokból semmi.
 


A termék, amelyet a kezében tart, minden részletében azt a bizalmat törekszik megszolgálni, amit mindannyian kifejezünk, amikor táplálékot választunk a magunk vagy a szeretteink számára.

A TITOK Multivitamin fejlesztésének hátterét a legújabb, de időtálló kutatások eredményeinek állhatatos, értő felhasználása biztosítja. Összetételének harmóniáját csakis azáltal teremthettük meg, hogy a természetességből és életszerűségből nem engedtünk; a tápanyagdús élelmiszerekben rejlő, ideális vitamin-, ásványianyag- és nyomelemformákat, mennyiségeket és arányokat megtartottuk. A szépséget támogatja a termék valamennyi alkotóeleme, de külön a bőr és az ízületek tápanyagait, hialuronsavat és MSM-et, s ezek mellett a körmök egészségét is óvó, nagyobb mennyiségű szilíciumot is tartalmaz. Nem hagytuk ki a különlegesen csengő shilajitot sem, az indiai, tibeti és számos ősi gyógyászat évezredek óta nagy becsben tartott méregtelenítő-, erősítő-, fiatalítószerét. S amint az élet szinte minden területén, ahogy egy határozott, magabiztos nő választásaiban, fontos volt itt is, hogy mi az, aminek a termékben nincs semmi keresnivalója.

Felhasználási javaslat: A TITOK Multivitamin vízben oldódó összetevőit a zsírban oldódóaktól különválasztottuk, a napi adagot tartalmazó egy-egy kis tasakban 5 porkapszula mellett 1 olajkapszulát talál. A kapszulák étkezés közben, pár korty folyadékkal bevehetők, lehetőleg a reggelinél vagy ebédnél, s ne a vacsoránál. Bevehető valamennyi kapszula egyszerre, de a magas vitamin- és ásványianyag- tartalom miatt előnyös a két egyforma, kisebb, narancssárga kapszulát egy-egy étkezésnél, tehát egymástól különválasztva bevenni, például csak az egyiket a reggelinél, s a másikat az ebédnél. Az emésztőrendszeri diszkomfort-érzést így az arra érzékenyek is elkerülhetik.

A termék Pataki Ági és a GAL közös munkájából született.

Mire használható?

Bőr, Csontok, Emésztés, Érrendszer, Fájdalom, Fog, Fogyás, Gyulladás, Idegrendszer, Immunvédelem, Ízületek, Látás, Máj, Méregtelenítés, Migrén, Női hormonegyensúly, Pajzsmirigyműködés, Porc, Stressz, Szellemi funkciók, Szem, Várandósság, Vércukorszint, Vérnyomás

TITOK Multivitamin Lipofilesszencia lágyzselatin kapszulák (30 db):
extra szűz olívaolaj, d-alfa-tokoferol és vegyes tokoferolok, MSPO-minősített vöröspálmagyümölcs- kivonat, retinil-palmitát, zsályakivonat, fillokinon, 2% menakinon-7-tartalmú olívaolaj, kolekalciferol; kapszulahéj (zselatin, nedvesítőszer: glicerin, víz, karamell, édesítőszer: szteviol-glikozidok sztívialevél-kivonatból, kristályvanillin).

TITOK Multivitamin Hidrofil-esszencia keményzselatin kapszulák (60 db):
d-kalcium-pantotenát, akáciarost ***, cink-biszglicinát, krómos élesztő (inaktív), tiamin-mononitrát, szelénes élesztő (inaktív), bio bambuszrügy-kivonat, bio barnamoszat, nátrium-borát, piridoxál-5-foszfát, riboflavin, piridoxin-hidroklorid, tiamin-hidroklorid, bio növényi kivonat (amla- és guavagyümölcs, szent bazsalikom- és curry-levél, és citromhéj kivonatainak mátrixa), réz-biszglicinát, bio mustármag-kivonat, feketebors-kivonat, réz-glükonát, biotin, metil-L-folát kalciumsója, metilkobalamin, nátrium-molibdenát, kálium-jodid, kálium-jodát; kapszulahéj (zselatin).

TITOK C-komplex keményzselatin kapszulák (30 db):
L-aszkorbinsav (C-vitamin), citrus bioflavonoid-komplex, vörösszőlőmagkivonat, feketebors-kivonat; kapszulahéj (zselatin). / TITOK Magnézium-biszglicinát keményzselatin kapszulák (30 db): magnézium- biszglicinát („fully reacted”); kapszulahéj (zselatin). / TITOK Szépség keményzselatin kapszulák (30 db): nátrium-hialuronát, metil-szulfonil-metán (MSM), shilajit, bio bambuszrügy-kivonat; kapszulahéj (zselatin).

*** A mennyisége tételenként változhat.



Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az
egészséges életmódot. Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tárolandó!

Mutass többet

Termék ár: 
13.990 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Legjobbáru.hu webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Használt gépjárművek
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.015.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem