Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Paleolit GM zabtészta orsó (fusilli) 200g
A zab feldolgozása során hőkezeléses eljáráson megy keresztül, ennek köszönhetően a zabpehelyből készült tészta gyorsan, 2-4 perc alatt elkészíthető. Tápanyagdús, vegán étkezésbe is beilleszthető, szinte minden nemű ételallergia érzékenyek fogyaszthatják. Gluténmentes zabból készült, gluténmentes üzemben csomagolva, hozzáadott adalék anyagoktól mentes. Gluténmentes, tojásmentes, tejmentes, szójamentes, cukormentes, GMO mentes, vegán A tészta struktúrájának köszönhetően főzés nélkül is, forró vízzel leöntve, akár 4 perc alatt kész. Összetevők: Teljeskiőrlésű zabpehelyliszt, víz Átlagos tápérték 100 g termékben Energia 1480 kJ / 352 kcal Zsír 6,0 g, amelyből telített 1,4g Szénhidrát 52,2g amelyből cukor 0,4g Rost 14 g Fehérje 15,2 g Só 0,04 g Tárolási útmutató: száraz, hűvös helyen tartandó. Receptek: Gluténmentes, brokkolikrémes tészta Aki szereti a brokkolit, mindenképp próbálja ki ezt a krémes, fűszeres, pillanatok alatt előkészíthető tésztát. A zabos tészta főzési ideje csupán 2 perc, a brokkolit 10 perc alatt roppanósra tudjuk párolni, aztán egy gyors turmixolás és tulajdonképpen kész is vagyunk. Isteni finom, könnyű, de mégis laktató, a fűszerezésnek pedig csak a képzeletünk szab határt. Hozzávalók: 1 db brokkoli 100 g natúr krémsajt 1 kávéskanál fokhagymapor 1 csipet chili 1 csipet őrölt feketebors Ízlés szerint só 1 kis csokor petrezselyem 30 g reszelt parmezán 200 g Paleolit GM zabtészta Tetejére: Ízlés szerint reszelt parmezán 6 db koktél paradicsom Elkészítés: A tésztát bő, enyhén sós vízben főzzük forrástól számítva 2 percet, majd szűrjük le és folyóvíz alatt öblítsük át. Egy lábosba tegyünk fel vizet melegedni, adjunk hozzá sót. Amint felforrt, fordítsuk bele a brokkolit úgy, hogy a szára kilógjon a vízből. Így főzzük 10-12 percet. Készítsünk mellé egy tálban jéghideg vizet, majd a roppanósra főtt brokkolit emeljük át ebbe. Így szép zöld színe marad. A brokkoli főző vizét tegyük félre, ezzel hígítsuk a krémet ízlés szerint. A brokkoli rózsáit tegyük egy késés aprítóba, adjuk hozzá a sajtkrémet, a fűszereket, a reszelt parmezánt, a petrezselymet és turmixoljuk simává. Állítsuk be a kívánt sűrűséget a félretett vízzel. Míg elkészül a brokkoli krém, a paradicsomokat vágjuk félbe és forró sütőben, vagy airfreyerben süssük pár perc alatt meg. Egy serpenyőben keverjük össze a tésztát, a krémet és melegítsük össze. Tálaljuk sült paradicsommal és reszelt parmezánnal. Jó étvágyat hozzá! Gluténmentes, vegán parmezán sajttal szórt paradicsomos tészta Naná, hogy a paradicsomos penne nem csak az olaszok kedvenc étele, hanem a miénk is. Ezt a gluténmentes, vegán ebédet pontosan 15 percig tart elkészíteni, az elfogyasztása pedig még ennyi ideig sem tart. A fűszereket ízlés szerint variálhatjátok benne, nekünk az enyhén pikáns változat igencsak bejött. A tetejére pedig vegán parmezán sajtot szórtunk, aminek az alapja nálunk most mandula. Ez a „sajt” csatos üvegben napokig eltartható, használjátok nyugodtan egyéb ételek szórásához is. A garantáltan gluténmentes, zab alapú tészta főzési ideje 4 perc, de mi most 3 perc után leszűrtük, hiszen még a paradicsomos szószban is rotyogtattuk pár percig. A tészta maga mellékíz mentes, így bármilyen ételek mellé tökéletes köret is lehet. Hozzávalók: 200 g Paleolit GM zabtészta 3 db paradicsom 3 evőkanál sűrített paradicsom 1 db vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 5-6 levél friss bazsalikom 1 evőkanál olívaolaj Ízlés szerint só Ízlés szerint frissen őrölt feketebors Ízlés szerint chili pehely 1 teáskanál cukor Szükség szerint víz Vegán parmezán: 150 g mandula 6 evőkanál gluténmentes sörélesztőpehely 1 nagy csipet só 1 kávéskanál fokhagymapor Elkészítés: A tésztát bő, sós vízben, forrástól számítva 3 perc alatt főzzük al dente (nem egészen puhára, maradjon kissé roppanós), majd szűrjük le és hideg víz alatt mossuk át. A paradicsomokat tegyük forrásban lévő vízbe és főzzük 1 percig, majd szedjük át jéghideg vízbe. Így a bőrét könnyen eltávolíthatjuk. Ezt követően kockázzuk fel. A vöröshagymát vágjuk apró kockákra és olívaolajon dinszteljük meg. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a paradicsomot, a sűrített paradicsomot, a fűszereket és öntsük hozzá annyi vizet, hogy krémes állagú legyen. Fedő alatt rotyogtassuk pár percet, majd keverjük hozzá a tésztát és főzzük további 1-2 percet. A vegán sajthoz a mandulát tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 10 perc alatt pirítsuk meg. A megpirított mandulát, a sörélesztőpelyhet, a sót és a fokhagyma granulátumot késés aprítóval daráljuk meg. Tálaljuk a tésztát a vegán parmezán sajttal megszórva. Jó étvágyat hozzá! Tonhalas paradicsomos tészta Hozzávalók (1 adag): 5 dkg nyers Paleolit GM zabtészta 10 dkg tonhalkonzerv natúr lében 1 evőkanál olívaolaj 1 gerezd fokhagyma 10 dkg cukormentes sűrített paradicsom 1 kávéskanál oregánó 1 kávéskanál bazsalikom só, őrölt bors és egy kevés édesítő ízlés szerint Elkészítés: A Paleolit GM zabtésztát forrásban lévő sós vízbe öntjük és 4-5 perc alatt kifőzzük, majd leszűrjük. Amíg a tészta megfő, a zúzott fokhagymát a közepesen forró olívaolajon megfuttatjuk, majd ráöntjük a sűrített paradicsomot. Jól elkeverjük, majd fűszerezzük oregánóval, bazsalikommal, sóval, borssal és ha nagyon savanyú a paradicsom, adhatunk hozzá egy kevés édesítőszert is. Az így elkészült paradicsomszószba belekeverjük a leszűrt tonhalkonzervet, majd a kifőtt zabtésztát és jól összeforgatjuk. A tetejére olívabogyót és reszelt mozzarellát szórunk ízlés szerint. Jó étvágyat hozzá! Tejszínes csirkés zabtészta Hozzávalók (3 adag): 15 dkg Paleolit GM zabtészta (nyersen mérve) 500 g csirkemell filé 5 dkg vöröshagyma 2 gerezd (1 dkg) fokhagyma 2 evőkanál olvasztott kókuszolaj 2 dl főzőtejszín/növényi tejszín 5 dkg reszelt light trappista sajt 1 dl víz (lehet a tészta főzővize) só, őrölt bors friss petrezselyem Elkészítése: A Paleolit GM zabtésztát bő, forrásban lévő vízbe öntjük, 4 perc alatt kifőzzük , majd leszűrjük. A kókuszolajon a vöröshagymát megdinszteljük, majd rádobjuk a fokhagymát is és azzal is kissé összepirítjuk. A kockára vágott csirkemell filét a hagymás olajra rátesszük, aláöntjük a vizet, majd sózzuk, borsozzuk és fedő alatt 15 perc alatt puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, belekeverjük a tejszínt és a reszelt trappista sajtot, majd a kifőzött zabtésztát. Friss petrezselyemmel megszórva tálaljuk. Jó étvágyat hozzá!
Mutass többet

Termék ár: 
739 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) Paleocentrum webáruházban.
Termékek Neked
Cipő (sportcipő, csizma, alkalmi cipő stb..)
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
991.033.500 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem