Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

4+1 padlóburkolat, ami levesz a lábadról

Napjaink modern építőipari megoldásai rendre megjelennek a padlóburkolatok tekintetében. A legtöbben otthonukba választják a hideg- vagy meleg burkolatok valamelyikét, ám mégis a legnagyobb mértékben az irodaházakban, csarnokokban, bevásárlóközpontokban és közérdeket szolgáló épületekben helyezik le őket.

A TLS Burkolatszintező segítségével most főként arról a 4+1 padlóburkolatról fogunk szót ejteni, amelyek lehelyezése a már említett helyeken a leggyakoribb.

 

1. Ipari PVC padló

 

 

Az ipari PVC padlók fő funkciója a teherbírás és a kopásállóság, ezért előszeretettel alkalmazzák őket raktárakban, egészségügy intézményekben, bevásárlóközpontokban és iskolákban. A legtöbbször 1,5 és 2 méteres szélességben gyártott elemek tűzvédelmi szempontból sem utolsóak (jellemzően Bfl-s1), míg takaríthatóságuk vetekszik az öntött padlóéval.

Ha kábeleket, szellőzőket vagy vezetéket szeretnénk az adott helyen elvezetni akkor sem kell aggódnunk, hiszen az ipari PVC kompatibilis a legtöbb álpadló rendszerrel csakúgy, mint a TLS műanyag álpadló rendszereivel, amelyek segítenek eltűntetni az előbb említetteket úgy, hogy azok hozzáférhetőek legyenek.

 

2. WPC kültéri teraszburkolat

 

 

Szerencsére akkor sem kell megrettennünk, ha olyan kültéri megoldásra vágyunk, amely ellenáll a természeti erők viszontagságainak. A WPC műanyag burkolatok nagy előnye, hogy ellenáll az esőnek, a fagynak, a magas UV-nak, sőt kopásállósága is kiváló. E mellett megjelenése természetes hatást kelt, így szinte bármilyen kertben, teraszon jó szolgálatot tesz.

Egy jó minőségű álpadló rendszerrel kombinálva könnyedén megbirkózhatunk a talaj egyenetlenségeivel, míg a köztes helyen nagyszerűen el tudjuk vezetni az öntöző rendszer csöveit.

3. Laminált padló

 

 

Bizony a laminált padló nem véletlenül lett korunk egyik legelterjedtebb burkolattípusa, hiszen csodás megjelenése mellett, lerakása pofon egyszerű és költséghatékony. Ha megfelelően választjuk ki az adott helyiséghez a laminált padlót, akkor nem kell aggódnunk, ám nem árt figyelni arra, hogy az általunk kialakítani kívánt felület milyen forgalmas, mennyi pára- illetve víz éri és milyen behatásoknak van kitéve.

 A szintkülönbségek is kiválóan kiküszöbölhetőek a laminálttal, bár ez több odafigyelést, precizitást és megfelelő álpadló rendszert igényel. Ha ezek megvannak, akkor a végeredmény nagyszerű és impozáns lesz.

 

4. Fa parketta

 

 

A tisztán fából készült burkolatokat egyre kevesebb helyen alkalmazzák sérülékenységük és a környezetterhelő hatásuk miatt. Ettől függetlenül máig az egyik legmegbízhatóbb padlóburkolat típus, amely impozáns megjelenést kölcsönöz a vele burkolt helyiségnek.

Szerencsére ugyanúgy, ahogy a listán említett többi burkolat esetében, nagyszerű kompozíciókat lehet belőle kialakítani, sőt a már említett TLS álpadló rendszerekkel együtt lehelyezve könnyedén el tudjuk dugni a kábeleket, csöveket a kíváncsi szemek elől.

 

5. Járólap és greslap

 

 

Ezzel el is érkeztünk listánk egyik legkiválóbb és egyben utolsó szereplőjéhez. Nagyszerű megjelenése mellett kiváló kopásállósággal rendelkezik és összetételéből fakadóan jól bírja a párát, vizet. Alkalmazási területe nagyon széleskörű, találkozhatunk vele háztartásokban, múzeumokban, iskolákban, de a bevásárlóközpontokban, plázákban és bemutatótermekben is gyakori.

 

 

E burkolattípus segítségével is könnyedén kialakíthatunk járatokat, szerviz üregeket a TLS álpadló rendszereivel, ám ez esetben gondoskodnunk kell az álpadló rendszer rögzítéséről és a megfelelő anyagvastagságról.

 

Ha tetszett írásunk és kíváncsi vagy még hasonló cikkekre irány az OP Story oldala, ha pedig egy igazán kedvező és minőségi álpadló rendszer beépítésén gondolkozol, a TLS álpadló rendszerei között megtalálod a neked valót.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem