Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Autós kiegészítők gyerekeknek!

Akár nyaralásról van szó, akár egy kis kiruccanásról a gyermekek autóban való utaztatása nem mindig olyan gördülékeny és zökkenőmentes, mint amilyennek tűnik. Ám szerencsére léteznek olyan kiegészítők, amelyek egyszerűbbé teszik az utazást és kényelmesebb helyet alakíthatunk ki a gyerkőcöknek.

A Gyerek Ágynemű segítségével összeszedtünk pár szuper autós kiegészítőt, amely a gyerekek kényelmes utazását biztosítja.

 

Autós napellenző

 

 

Az autós napellenzők a mellett, hogy kimondottan hasznosak még nagyon szuperül is néznek ki, ezzel elnyerve a gyerekek tetszését. Létezik belőlük rolós és tappancsos verzió is, így szinte bármilyen típusú autóra és ablaküvegre könnyedén fel applikálhatók.

Gyermekünk akár szuperhősös, akár hercegnős kinézetet szeret, szinte bármilyen mintázatban és színben elérhetőek az említett napellenzők. A káros napsugarak megszűrésével persze nagyszerűen ellátja fő funkcióját és magas hatékonysággal védi gyermekünket a leégéstől.

Autós utazóasztalok

 

 

Egy hosszabb út során egyáltalán nem mindegy mennyire tudja magát lekötni gyermekünk, hiszen elég kellemetlen helyezetekbe kerülhetünk akkor, ha gyermekünk a biztonsági öv által korlátozott mozgásterében még unatkozik is.

Ezt kiküszöbölendő jöttek létre az autós utazóasztalok, amelyek segítségével könnyedén képesek leszünk gyermekünk figyelmének lekötésére. Akár egy kisebb puzzle-t akár egy jó szinezőt teszünk a kis asztalkára, biztosak lehetünk benne, hogy gyermekünk kényelmesen fogja tudni végezni a tevékenységet.

E mellett nem szabad elmenni kiváló asztalfunkciója mellett, hiszen étkezésre is tökéletesen használható lesz az alkalmatosság.

 

Biztonsági öv párnák

 

 

Gyermekünk fejlődésben lévő szervezetként legtöbbször jóval kisebb ülésmagassággal rendelkezik, mint egy felnőtt ember, ezért sok autótípus esetében a biztonsági öv akár kényelmetlen is lehet neki. E probléma kiküszöbölésére hozták létre a biztonsági övre húzható párnázott kiegészítőt, amely jóval kényelmesebbé teszi a biztonsági öv viselését a legkisebbek számára is.

Természetesen e termék esetében is bátran szabadjára engedhetjük kreativitásunkat és színben és formában gyermekünknek megfelelő öv párnát is választhatunk.

 

Nyakpárna

 

 

Végül, de nem utolsó sorban érdemes megemlíteni az utazó nyakpárnákat, amelyek jóval kényelmesebbé teszik az utazást és a járműben való alvást. A kényelmes huzattal rendelkező, legtöbbször memóriahabos vagy apró golyós töltetű párnák kiváló támasztékot adnak a nyaki gerincnek és a csigolyáknak, így biztosítva a megfelelő testtartást.

Színben és formában ez esetben is sokféle lehetőségünk van, ám célszerű olyan típust választanunk, ami könnyedén tisztítható.

 

Az írásunkban említett termékeket megtalálod a Gyerek Ágynemű webáruházában, ahol hatalmas raktárkészlet és más kiváló termékek várnak.

Ha pedig olvasnál még valami izgalmasat, ajánljuk az OP Story blog oldalát!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem