Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Az ország legkorrektebb webáruházai

Talán neked sem ismeretlen érzés, amikor az áhított termékről ábrándozol, már az ébredés pillanatától egészen az esti órákig. Végül nem bírod tovább és felcsapod az internetet, hogy jobban szemügyre vedd. Tudjuk, mi az első lépés: irány a Google és már görgeted is az ajánlatokat.

 

Korrekt webáruház keresése

Egy pillanatra éljük át az élményt, amikor meggyőzzük magunkat, hogy szükségünk van az új Iphone-ra, vagy mosógépre esetleg egy szuper kerékpárra. A webáruház kiválasztása után mehet a rendelés és már csak ki kell várni a szállító érkezését. (szerk.: Emlékszem, amikor az Iphone 8 Plus megérkezett és kézbe vettem. Egyszerűen nem tudtam betelni vele) Na de mindegy, hogy melyik webáruházból rendeljük a terméket?

Nem. Egyáltalán nem mindegy!

Manapság Dunát lehetne rekeszteni a webshopokból. Sajnos a legtöbbnek van egy közös jellemzője: kicsit sem érdekli a vásárlója! Egy percre sem akarja, hogy megbecsülve érezd magad. Persze ha valamiért a rendelés után szeretnéd elérni, akkor indulnak a kifogások. Az onlinePénztárcával már évek óta kutatjuk azokat a klassz webáruházakat, akik igazi értékekkel rendelkeznek. Páratlanul törődnek a vásárlóval. Egyszerűen kivívják a megbecsülését a vevőnek. Vásárlóként honnan tudhatod, hogy ilyen webshopban nézelődsz?

Ők azok a korrekt webáruházak, akik elfogadják az onlinePénztárcádat! Sokan nem tudják, hogy már 1.000-nél is több webáruház akart belépni az elfogadó webáruházaink közé, mégis 250 webshopból áll a Korrekt webáruházak száma, ugyanis ennyire szűrjük a jelentkező webshopokat!

Ezzel tudjuk megvédeni onlinePénztárcával rendelkező vásárlókat hiszen tudjuk, hogy a vevők bizalma a legnagyobb érték, amelyet egy webáruház kívánhat a vásárlóitól.

Válaszd mindig a biztonságos online vásárlást. Az elfogadó webáruházak mindegyike Magyarországon működik, magyar ügyfélszolgálattal és magyar emberek dolgoznak azért, hogy elégedetten bólints az új terméked érkezésekor! 

 

Spórolj onlinePénztárcáddal

 

Mégis úgy éreztük, hogy az OPésoknak ennél több jár, így a hab a tortán még csak most következik, ugyanis, ha rendelkezel saját onlinePénztárcával:

Az elfogadó webáruházakban minden elköltött 10.000 Ft-od után 500 Ft-ot az onlinePénztárcádból tudsz fizetni. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az online vásárlásaid során nem csak a saját pénztárcádat tudod kinyitni :)

A cikk írásakor már 220.000 rutinos online vásárló választott minket. Így elértük, hogy 195 millió Ft-ot spóroltunk meg együtt. Ha még nem rendelkezel onlinePénztárcával, akkor IDE kattintva tudsz ingyenesen létrehozni egyet, amelybe mindjárt bele is rakunk neked egy induló összeget! 

 

Az ország 380+ legkorrektebb webáruházait IDE kattintva éred el!

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem