Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Desinger termoszok és kulacsok a nyári pörgéshez

Az utóbbi pár évtizedben hihetetlenül felgyorsult a világ és sokszor azon kapjuk magunkat, hogy nem tudjuk tartani a tempót a gondolatainkkal és teendőinkkel. 

Mostanság nem telik el úgy nap, hogy ne rohannánk valahova időre, hiszen ott a munka, a gyerekeket kell délutáni programokra vinni, az idősödő szülőknek be kell vásárolni, – meg persze magunknak is, mert így „két legyet ütünk egy csapásra” – eközben még ott a háztartás és néhanapján magunkra is kell időt szakítanunk, szóval amikor már azt hisszük, vége a hétnek és jöhet egy kis pihenés, akkor eszmélünk rá, hogy egy hónappal ezelőtt időpontot foglaltunk fodrászhoz, kozmetikushoz, vagy akár megbeszéltünk egy alkalmat, hogy összefutunk a barátokkal és ez az utolsó pillanatban jut eszünkbe, ezért kaszát-kapát eldobunk, hogy ne késsünk el onnan se. Szóval teendők bőven vannak, de az alapvető szükségleteinkről sem szabad megfeledkeznünk, mint az étkezések és ebben a nyári hőségben a hidratáltság. 

designmarket termosz

Számtalan okból megfogadjuk, hogy miért viszünk magunkkal ezentúl ebédet a munkába, azonban a három leggyakoribbat említeném csupán. Az első, hogy igyekszünk jobban odafigyelni a táplálkozásunkra, mert tisztában vagyunk azzal, hogy az otthon készült ételek egészségesebbek és nincsenek benne ismeretlen adalékanyagok. A következő indok, hogy „nyáron fittnek kell maradni”, mert bármikor fennállhat a szituáció, hogy csobbanunk egyet valahol. Az utolsó motiváció pedig, hogy étteremből rendelni mindig a drágább megoldás, mint házi főztünk elfogyasztása és ha ezt megspóroljuk magunknak a vártnál hamarabb sikerül megvennünk a hőn áhított új TV-t. 

designmarket kulacs

De miért ne elégedjünk meg a sima tárolódobozokkal és műanyag palackokkal? Az eddigiekben próbáltam rávilágítani, hogy vannak napok, amikor szusszanásnyi időnk is alig van, nem ám még a kánikulában hidegen tartani az erőt adó jegeskávét vagy felmelegíteni a tegnap este elkészített ebédünket, vagy imádkozni azért, hogy a hűtőből kivett gyümölcsleves reggel óta nem forrt fel, és nem vált ehetetlenné, hanem még frissítően hat. Ezért zseniális megoldás az étel- és italtermoszok, hisz a reggel készített kávénk ugyanolyan hőmérsékletű lesz akkor is, amikor sikerül sort keríteni az elfogyasztására, ugyanez érvényes az ételek esetében is. A Designmarket által gyártott termékek az ilyen problémák orvoslására készültek. Szintén jó, ha mindig a kezünk ügyében van a kulacsunk, amit kapkodás közben behajíthatunk a táskánkba és bármikor újból megtölthetjük. 

desingmarket muanyagkulacs

Nem csak a saját életünket könnyítjük meg a termoszok és kulacsok használatával, hanem a környezetünket is óvjuk. Sokszor bele sem gondolunk, hogy mennyi szemetet termelünk csupán egy étkezés alkalmával. A Designmarket oldalán vásárolható termoszok és kulacsok kifejezetten a környezet megóvására és a használók igényeinek kielégítésére tervezték. Jól tárolják a hőt, de ennek hatásásra sem oldódik ki belőlük semmilyen furcsa mellékíz. A kialakításának köszönhetően tökéletesen kézbe illik, és attól sem kell tartanunk, hogy tartalma a táskánkba ömlene. Milyen előnyökkel jár még? Többféle mintázat és színváltozat közül lehet választani, így szinte garantálható, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelőt. 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem