Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan válhat belőled is festőművész?

Többünk fejében megfordulhatott már az a gondolat, miközben egy festményt néztünk, hogy „Ezt én is meg tudnám csinálni!”. Ez most valósággá válhat, a Tapétaposzter weboldal segítségével. Itt több tucat kifestő készletet találhatsz, amiket kifejezetten felnőttek részére terveztek.

Sokan nem mernek belevágni a festésbe, mert nem érzik magukban a tehetséget, pedig sokkal fontosabb az alkotás öröme, mint a hozzáértés. Festeni jó, feltölt, megnyugtat és gyönyörködtet.

Biztosan te is hallottad már, hogy a színeknek gyógyító ereje van. Ezért is helyezünk nagy hangsúlyt arra, hogy a hétköznapokban, vagy akár különlegesebb alkalmakkor milyen színekben öltözünk, de az sem mindegy számunkra, hogy a hálószobánk falának milyen a színe. A színezőknek több jótékony hatása is van. Azon kívül, hogy megnyugtat egy stresszes nap után,a színek is hatnak rád. Olyan mintha egy meditációt csinálnál, hiszen van időd átgondolni a nap történéseit, miközben satírozod a színezőket.

Ha szeretnél egy komolyabb mintát, és nem akarsz a gyerekes minták közül választani, akkor keress egy felnőtt színezőt a Tapétaposzter webáruházban!

Ha még nem vagy teljesen magabiztos művészi tehetségedben, akkor a számok alapján történő festést neked találták ki! Egészen egyszerű, de nagyszerű időtöltés. A kifestendő kép területekre van osztva, a területek számmal vannak jelölve, és minden számhoz hozzá van rendelve egy szín, így kézügyesség nélkül a legnagyobb festőket megszégyenítő alkotásokat készíthetsz!

Ezek a kifestők otthonunk új kiegészítője lehet, és biztosítanak arról, hogy mindegyik elkészült kép lenyűgöző legyen, amiket szívesen teszünk ki a falra. Biztos, hogy a jövőbeli vendégeinket is lenyűgözhetjük ezekkel az alkotásokkal!

Ha idáig gondolkodtál azon, hogy mi legyen a következő hobbid, akkor nem kell tovább keresned! A Tapétaposzter weboldalán rengeteg ilyen kifestőből tudsz válogatni, személyiségedhez és ízlésedhez igazodva. 

 


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem