Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Miért fontos a tökéletes irodai szék kiválasztása?

Manapság egyre többen végeznek ülőmunkát, melyhez nélkülözhetetlen egy gondosan megválasztott irodai szék. Vedd fontolóra egy ergonomikus irodai szék beszerzését különösen akkor, ha sok időt töltesz benne. Hiszen a megfelelő irodai szék megkönnyíti a munkádat, miközben kíméli a hátad, és nem befolyásolja hátrányosan az egészséged. A rossz ülésnek ugyanis pusztító hatása van a gerincedre és a testtartásodra. Az Officeplaza Webáruházzal most közösen összegyűjtöttük neked azokat a szempontokat, ami alapján érdemes keresgélni. Segítünk megtalálni azt a tökéletes darabot, amellyel az irodádat ékesítheted, és az egészségednek is kedvez - nem pedig ellene dolgozik!

officemarket_iroda

Mivel jelentős különbségek vannak az irodai forgószékek és a karosszékek között a piacon, ráadásul a legolcsóbb terméknek is minőségi tanúsítvánnyal kell rendelkeznie: a terméknek meg kell felelnie a szabványok által meghatározott minimális ergonómiai jellemzőknek. Így a kiválasztás során csak egy egyszerű szabályt kell betartani: minél több órát ülsz a széken, annál jobb minőségű kell, hogy legyen! Máskülönben felléphet krónikus hát- és fejfájás, vagy később akár a tartós, rossz testtartás következtében a gerinc és az csigolyaközti porckorongok maradandó károsodása is.

officemarket_tartas

Ágyéki támogatottság

A hátfájás az egyik legnagyobb gikszer, amellyel irodai dolgozóként szembesülhetsz. Ha túl sokszor, sokáig ülsz helytelenül, görnyedten az íróasztalnál, akkor számtalan egészségügyi problémád lehet, főleg háti- és derék szakaszon. Ezért fontos, hogy mindig találj ágyéki támogatással ellátott széket, ami megfelelően illeszkedik gerinced görbületéhez.

Állíthatóság

A másik dolog, amit figyelembe kell venned az az, hogy hány módosítást végezhetsz a széken. Akár hiszed, akár nem, olyan irodai székek között nézelődj, amelyek legalább 4 beállítással rendelkeznek, mint például az ülés magassága, a hát magassága, az ülés és a hátlap szöge, karfák. Ez csak néhány kulcsfontosságú dolog, amit be kell tudnod állítani annak érdekében, hogy a szék kényelmes és igénybevehető legyen bárki számára, aki benne ül.

Manőverezhetőség

Az egyik tényező, amellyel a legtöbb modern szék rendelkezik az az egyszerű manőverezhetőség. Ezek az a székek rendelkeznek kerekekkel és forgó alappal, így könnyedén mozoghatsz velük az irodában anélkül, hogy valaha is fel kellene emelkedned belőle.

Szövet és stílus

Az irodai székek szövetét gyakran figyelmen kívül hagyják, de ez valójában nagyon fontos szempont. Figyelembe kell venned mind a kényelmet, mind a karbantarthatóságot. Válassz légáteresztő anyagot és megfelelő párnázást, így kényelmesebb lesz, ha hosszabb ideig ülsz az irodai székben. A párnázásnak kényelmesnek kell lennie, és a legjobb, ha elkerülöd a túl puha vagy túl kemény ülést. A kemény felület néhány óra múlva fájdalmas lesz, a puha pedig nem nyújt elegendő alátámasztást.

officemarket_irodai

Találd meg a számodra ideális ülőalkalmatosságot! Amikor a számodra optimális irodai szék megtalálásáról van szó, egyensúlyba kell hozni a stílust, a komfortot és a praktikusságot. Ne felejtsd el fontolóra venni a fent említett különböző funkciókat, és akkor biztosan nem fog sokáig tartani, amíg megtalálod a hozzád illő terméket! Bátran nézz körül az Officeplaza Webáruház honlapján, ahol minőségi irodai árucikkek széles választéka vár! Minden kétséget kizáróan a tökéletes irodai szék csak rád vár, amely megfelel mind az esztétikai ízlésednek, mind fizikai igényednek!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem