Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen bútorfólia típusok léteznek és melyiket érdemes választani?

Hogyan alakíthatod át és egyszerre óvhatod meg eredeti bútoraidat karcolásoktól és szennyeződésektől szakember nélkül?

Bútorfóliák: gondoltad volna, hogy ez a vékony anyag mindent átalakíthat az otthonodban? Könnyen felrakható, még szakember segítsége nélkül is, és kiválóan megvédi az eredeti bútorokat karcolásoktól és szennyeződésektől. De melyiket érdemes választani a sok közül? Nézzük meg!

A bútorfóliák világában rengeteg választási lehetőségünk van. Vannak mintás fóliák, melyekkel kifejezhetjük egyéniségünket és stílusunkat. Választhatunk fa hatású, egyszínű, márványmintás, vintázs stílusok közül vagy akár a gyerekszobába színes rajzfilmfigurás fóliát is.

Ha inkább a klasszikus stílus híve vagy, akkor érdemes lehet fényes fóliát választani. Ezek ragyogóan fényes felületükkel tökéletesen utánozzák a lakkozott fa hatását, így eleganciát és luxust visznek otthonunkba. Jól mutatnak modern, letisztult belső terekben is. A fényes fóliák jól mutathatnak modern lakásokban. Különösen fehér vagy világos színekben, mert vizuálisan növelik a teret és fényességük révén több fényt vernek vissza a helyiségbe. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy a fényes felületeken könnyen látszanak az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések, így rendszeresebb tisztítást igényelnek.

Ha szeretnéd a természetes hatást megőrizni, akkor a matt fóliákat ajánljuk. Ezek visszafogott fényűek, így tökéletesen passzolnak a rusztikus, vidéki stílusú berendezéshez. Egy jól megválasztott matt fólia nemcsak eleganciát kölcsönöz a bútornak, hanem segít abban is, hogy az egyes elemek harmonikusan illeszkedjenek a helyiségbe. Mivel a matt felületek kevésbé tükrözik vissza a fényt, így kevésbé látszanak meg rajtuk az ujjlenyomatok, vagy a kisebb szennyeződések. 

Egy fél-fényes fóliával pedig a kettő közé eső hatást érheted el: sem túl csillogó, sem túl matt nem lesz a felület. Tehát a fél-fényes bútorfóliák a matt és a fényes fóliák közötti kompromisszumot jelentik. Nem tükrözik vissza annyira a fényt, mint fényes társaik, de mégis több fényt adnak vissza, mint a matt fóliák. 

A bútorfóliák használata azért javasolt, mert segít megőrizni bútoraink értékét is. Továbbá az egyik legnagyobb előnye a bútorfóliáknak, hogy szakember nélkül is felhejezhetőek. Egy kis ügyességgel és türelemmel otthon is könnyedén megújíthatóak a bútorok. Ha eljön az ideje a változtatásnak, könnyen levennünk a régi fóliát és felhelyezni az újat, így bútoraink mindig frissek és modernnek tűnnek majd. Érdemes tehát kipróbálni ezt a költséghatékony és egyszerű módszert otthonunk átalakítására, ehhez pedig mindent beszerezhetünk a Csempematrica webáruházban!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem