Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Milyen szerszámok nélkülözhetetlenek az otthoni barkácsoláshoz?

A barkácsolás alapjai: Az alap szerszámok listája kezdő barkácsolóknak

Egy otthoni barkácsolás során előfordul, hogy nem tudjuk, milyen szerszámokra van szükségünk. Azonban vannak alapvető kézi szerszámok, amelyek nélkülözhetetlenek az otthon elvégezhető munkákhoz, barkácsoláshoz. Ebben a cikkben a Black Szerszám webáruház segítségével megosztjuk Veled ezeket az eszközöket.

Az első szerszám, amire szükségünk lesz, az a kalapács. Ez egy olyan szerszám, amit minden háztartásban megtalálható. Ideális szög behajtásához, vagy éppen annak eltávolításához. Különböző méretekben és súlyokban kapható, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

A második szerszám, ami nélkül nem boldogulhatunk, az a fogó. Legyen az csőfogó, kombinált fogó vagy éppen oldalcsípő fogó, mindegyiknek megvan a maga helye a barkácsolásban. Segítségükkel könnyedén megfoghatunk és meghúzhatunk olyan alkatrészeket, amiket kézzel nem tudnánk.

A lista harmadik tagja a csavarhúzó. Különböző fejformákkal és méretekkel rendelkezik, így a legkülönbözőbb csavarokat is képesek vagyunk behajtani vagy eltávolítani vele.

Végül, de nem utolsósorban, szükségünk lesz egy jó minőségű mérőszalagra. A pontos mérések elengedhetetlenek a barkácsolás során, ezért egy megbízható mérőszalag nélkülözhetetlen lesz.

Speciális szerszámok és barkácsgépek, amik segíthetnek a profibb munkában


A barkácsolás nem csupán hobbi, hanem igazi művészet is. Az otthoni barkácsolásban rejlő potenciál felfedezéséhez azonban megfelelő szerszámokra van szükségünk. A BLACK szerszám webáruházban hatalmas választékban találhatsz megbízható, saját márkájú barkácsgépeket. A szerszámtár egyik nélkülözhetetlen darabja a fúrógép. Képzeljünk el egy polcot, képet vagy akár egy egyszerű szerelvényt, amit a falra akarunk erősíteni. A fúrógép nélkül ezek a feladatok sokkal bonyolultabbak és időigényesebbek. 

A fúrógép mellett a fűrészgép is elengedhetetlen az otthoni barkácsoláshoz. A precíz vágások eléréséhez és a különböző anyagok méretre vágásához nincs hatékonyabb eszköz. Legyen szó fa, fém, műanyag vagy bármilyen más anyag vágásáról, a fűrészgép mindig a segítségünkre siet.

Azonban vannak olyan munkafolyamatok is, ahol a simaság, a finom részletek kidolgozása kulcsfontosságú. Ilyenkor jön képbe a csiszológép, amely lehetővé teszi az anyagok felületének simítását, élek lekerekítését, vagy akár a festék eltávolítását is.

Ezek azok az alapvető barkács eszközök, amelyek minden otthonban jól jönnek és ezeknek a szerszámoknak a segítségével mindenki képes lesz az apróbb otthoni munkák elvégzésére!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem