Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Tökéletes babakelengye: alap darabok, amit semmiképp se hagyj ki!

Újdonsült szülőként rengeteg teendőd van a baba megérkezése előtt. Eme időszak egyik legélvezetesebb része a tervezgetés és a beszerzés. Sokat agyalsz azon, hogy milyen legyen a babaszoba? Hogyan öltöztesd majd fel? Fürdetésnél mire lesz szükséged? A PeekaBoo Webáruházzal közösen összegyűjtöttük neked a tökéletes babakelengye alapdarabjait, amelyekkel segítünk felkészülni a kisbabád érkezésére! Ezzel is megkönnyítjük neked a babavárás e szakaszát.

De mire is van szükségünk?

Az újdonsült szülők gyakran sok „felesleges” dolgot halmoznak fel a csöppség megérkezése előtt, amire valójában nem is lesz szükség. Sajnos hajlamosak vagyunk az impulzív vásárlásra: Meglátjuk, megszeretjük, megvesszük! A babaholmik terén sincs ez másképp, rengeteg az édes, pici ruházat és kiegészítő, amit nem tudunk nem megvenni!

Viszont érdemes józanul gondolkodnod és egy listát készítened a nélkülözhetetlen, beszerzendő dolgokról, hogy ne ragadjon  magával a “Cukimámor”!

Ruházat

Milliónyi szebbnél szebb és aranyosabb outfitet találhatsz a piacon, ám érdemes kicsit megállnod és elgondolkodnod, hogy vajon megszakad-e a szíved, ha az első legcukibb rucit hátközépig összekakilja vagy térdig lebukja a gyerek? Mert bizony az első időszakban ezek gyakoriak lesznek. Ezért ajánlatos az első ruhatárat nem túl kényes darabokból összeállítani, mert alapvetően sokkal jobb egy praktikus öltözet. Persze érdemes pár bájos és csini darabot is vásárolni, ha látogatók érkeznek, vagy ha kimozdultok otthonról.

peekaboo_babakelengye

Pelenkázó lap és textilpelenka

Manapság ismét nagyon divatosak a mosható textilpelenkák és a környezettudatos szemléletet követő családok köre is bővül, de mindenki döntse el, hogy az eldobható vagy mosható változatot részesíti előnyben. A pelenkázás művészete mára a pelenkázó lapra egyszerűsödött le, hiszen kevesebb helyet foglalnak, így egy pici babaszoba sem lesz túl zsúfolt! 

Törölköző és babaápolás

A fürdetés különleges élmény a baba számára már az első pillanattól kezdve. Nincs is jobb, mint hatalmas pancsolás habok között a kádban. A színes fürdőjátékok egy utolsó nagy játékra hívják a babát lefekvés előtt. A kimerítő vízi kaland után viszont bele kell csomagolni valamibe a gyerkőcöt a pizsama előtt. A pamut törölközők erre tökéletes megoldást jelentenek. Pihe-puhák, színesek és könnyen magukba szívják a nedvességet!

peekaboo_gyerekszoba

Babaszoba

Legyünk őszinték! Kiválasztani a tökéletes babaágynemű szettet, párnákkal, takarókkal nem egyszerű dolog! A hatalmas választék között eligazodni nem egy egyszerű feladat. Egy dolog biztos: a kiságyba kerülő párnát, lepedőt és takarót szett formájában érdemes megvásárolni. Hogy miért? Mert egyrészt az egységes összeállítás dizájnosabb, másrészt pedig spórolsz vele! A rugalmas, bőrbarát pamutból készült gumis lepedők nagy nedvszívó képességgel rendelkeznek! Kiegészítőként elengedhetetlen a rácsvédő a kiságyában, amely nem csak védi gyerekeket, de a szemrevaló kialakítás feldobják a kiságyat!

Egyéb felszerelés

Akad néhány olyan holmi, amelynek beszerzése egyesek anyukák szerint létfontosságú, míg mások szerint teljesen felesleges. Ilyen például a szoptatóspárna, amit nem csupán a szoptatás, etetés során használhatsz. A különféle játékok kérdése pedig egyéntől és családtól is függ, akárcsak a cumi használata.

peekaboo_baba

Természetesen mivel mindenkinek más-más igényei, elképzelései vannak a gyermekgondozással kapcsolatban, ezért a fenti lista nem aranyszabály, hanem egy kis segítség, hogy könnyebben indulhass neki a babaholmik beszerzésére. Ha kedvet kaptál a céltudatos vásárláshoz bátran nézz körbe a Peek a Boo Webáruház honlapján, ahol minőségi babaholmik széles választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem