Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
Fázisceruza - érintésmentes funkcióval - piros LED-del - 70 - 250 V AC - elemes

Fedezze fel az innovatív fázisceruzát, amely ötvözi a hagyományos fázisceruza és az érintésmentes feszültségdetektorok előnyeit! 

Ez a kiváló eszköz lehetővé teszi az egyszerű és gyors ellenőrzését annak, hogy melyik a fázis (élő) kábel, valamint biztonságosan érzékeli a feszültséget. A teszter alkalmas 70 - 250 V AC közötti feszültség érintéssel történő detektálására. Ha a lámpa világít, az azt jelenti, hogy a vizsgált kábel fázis (élő). Ha a lámpa nem világít, akkor a vizsgált kábelen kisebb a feszültség, mint 70 V AC. Ezenkívül érintésmentes módban is használható, 70 - 600 V AC feszültségig. Az érintésmentes üzemmódban a mérés során semmilyen felület nem érintkezik fémesen a mérendő felülettel, minimalizálva ezzel az áramütés veszélyét, így a fázis helyzetét még biztonságosabban állapíthatja meg. A fázisceruza számos hasznos funkcióval rendelkezik, beleértve a polaritás- és folytonossági tesztelést is. A kapcsolat nélküli érzékelés és a beépített fényjelzés lehetővé teszi a hatékony és biztonságos működést.

Figyelem! 1. A teszter nem használható a megadott névleges feszültség feletti feszültség tesztelésére! 2. A tökéletes jelzés csak -10 - (+50)°C hőmérséklet-tartományban és az 50-500 Hz-es frekvenciatartományban biztosított. 3. A jelzés érzékelhetősége sérülhet: kedvezőtlen fényviszonyok mellett (pl. napfényben). 4. Használat előtt ellenőrizni kell a teszter tökéletes működését (ÖNTESZT). 5. A tesztert tilos nedvesség jelenlétében használni! (Ebbe beletartozik a harmat, pára vagy eső is) 6. A fázisceruza pengéjét csak feszültség-ellenőrzésre használja. Más munkafolyamatot tilos a feszültség leválasztása nélkül elvégezni! A sérült tesztert nem szabad használni! Kérjük vegye figyelembe, hogy bizonyos körülmények között statikus elektromosság keletkezhet a műanyag testen, ami téves leolvasást (jelzést) okozhat! Soha ne próbáljon módosítani semmilyen alkatrészt a teszter belsejében.

A termék jellemzői:

Méret: 138 x Ø18 mm

Működési környezeti hőmérséklet: -10 °C - +50 °C

Érintéses feszültségdetektálás: 70 V - 250 V AC

Érintés nélküli feszültségdetektálás: 70 V - 600 V AC

Frekvencia: 50/60 Hz

Polaritás teszt: 3 - 36 V DC

Folytonossági teszt: 0 - 50 MΩ

Tápellátás: 392A, AG3, LR41, 192 elem (2 x 1,5V tartozék)

Mutass többet

Termék ár: 
1.090 Ft
op-logo
A termék vásárlása után 5.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) VeszekValamit webáruházban.
Termékek Neked
Műköröm
Kert, Barkács
Háztartási gépek
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
990.589.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem