10 kg töltelékhez készre kevert fűszer keverék aromatartó csomagolásban Sót tartalmaz, más fűszer hozzáadása csakis ízlés szerint javasolt. Jellegzetes ízvilágát a csemegepaprika, feketebors és fokhagyma adja, a házias íz kedvelőinek ajánljuk. GMO , Glutén és E-szám mentes CSÍPŐS! 1 zacskó fűszerhez 2 csomag 20m-es juhbél felhasználását javasoljuk! Kisüzemi vagy disznótoros kiszerelésben A jól sikerül grillkolbász apróra darált szemcséknek köszönhetően jellegzetesen sima felületű. Illata jellegzetes, kellemesen füstölt, jól szeletelhető, tömör állományú, metszéslapja a paprikától egyenletes pirosasra festett, kis szemcsés hús és szalonna elvétve látható benne. Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a csemege fűszerpaprika szín- és íz világa a meghatározó. Magyaros grillkolbász fűszerkeverék ajánlott tárolási feltételei: Zárt csomagolásban száraz hűvös napfénytől védett helyen Jellegzetes fűszer illatú homogén fűszerkeverék, a csomag 10kg nyers termék elkészítéséhez elegendő, a kolbász készítéshez minden szükséges összetevőt tartalmaz. Összetevők:konyhasó, őrölt fűszerpaprika,köménymag őrölt, feketebors őrölt, chili őrölt, szegfűbors őrült Termék allergén összetevőt nem tartalmaz, összetevőit ionizáló sugárzással nem kezelték. Ipari felhasználásra szánt termék, nem kiskereskedelmi forgalmazásra. Húsipari használata: 10 kg sertéshús, vegyesen comb, lapocka, csülök, dagadó, karaj, tarja és oldalas, 70-75 % hús és 25-30 % (kemény) szalonna arányban. A hús lehetőleg nagysúlyú sertésből - legjobb a 150 kg-nál nehezebb, egy évesnél idősebből származzon. A kolbász készítéséhez előkészített húst, és a szalonnát kis 3-4 mm lyukú húsdarálón ledaráljuk. A darált húshoz hozzáadjuk a fűszerkeveréket és alaposan hosszan és intenzíven többször is átdagasztjuk a masszát egészen addig amíg az összekevert hús felszíne ki nem fényesedik és könnyen le nem csúszik a kezünkről. Hűvös helyen letakarva pihentetjük érni hagyjuk pár órát majd újra átdolgozva bélbe töltjük . A kolbászhúst juhbélbe /22-25 mm átmérő/ töltjük, a kívánt hosszra /12-18 cm/ pározzuk végeit nem szokás lezárni, egyszerűen elcsípjük. A töltéshez javasolt további bél: yardos juhbél vagy sertés vékonybél webáruházunkban megtalálható! Fogyasztáskor, íz világában a kellemes hús íz és a csemege fűszerpaprika szín- és íz világa a meghatározó. Felhasználható grillkolbász készítéshez Adagolás 10 kg töltelékhez Minőségét megőrzési idő 6 hónap Tárolás Száraz hűvös helyiségben, napfénytől védve Összetétel Lásd a csomagoláson Mértékegység CSOMAG Csomagolás aromazáró tasakban Nettó mennyiség 0.38 kg Tápérték 100g termékben: Energiatartalom 863 kJ /206 kcal Zsír 6,9 g Amelyből telített zsírsavak 1 g Szénhidrát 28,4 g Amelyből cukrok 3,7 g Fehérje 7,3 g Só 46,3 g Termékspecifikáció letöltése
Mutass többet