Fermentációs, növényi eredetű glükozamin-szulfátot és C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A hagyományos glükozamin állati eredetű, allergén rákfélékből készül.
A Bioco Fermentált Glükozamin termékben található növényi eredetű glükozamin fermentációs eljárással készül, így vegánok vagy a rákfélékre érzékenyek is biztonsággal fogyaszthatják. A glükozamin a porcok természetes alkotóeleme. A termék napi javasolt fogyasztási mennyisége (2 tabletta) jelentős dózisú, 1500 mg glükozamin-szulfátot tartalmaz.
Adagolás: Felnőtteknek naponta 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni.
Hatóanyagok | 2 tablettában | (NRV%)* |
C-vitamin | 200 mg | 250% |
Glüközamin-szulfát (fermentációs, növényi eredetű) | 1500 mg | - |
*NRV%: Vitaminok, és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében) |
Összetevők: glükozamin-szulfát-kálium-klorid (fermentációs, növényi eredetű); L-aszkorbinsav; tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyag (zsírsavak); csomósodást gátló (szilícium-dioxid)