Az árpa gazdag keményítőben, fehérjékben, cukrokban, A-, B1-, B2-, B5-, B6- és E-vitaminban, valamint magas a kalcium-, kálium-, foszfor-, szilícium- és vastartalma. Az árpa gazdag keményítőben, fehérjékben, cukrokban, A-, B1-, B2-, B5-, B6- és E-vitaminban, valamint magas a kalcium-, kálium-, foszfor-, szilícium- és vastartalma.A szervezet számára nagyon könnyen emészthető és igen tápláló, kellemes, szelíd ízű gabona. Számos olyan kedvező hatással rendelkezik, amelyek megszokott táplálékainkra sajnos nem mindig jellemzőek. Az árpa rendszeres fogyasztása segít megelőzni a székrekedést, javítja a bélműködést, így csökkenti a bélproblémákat. Szezámmagot, zellert, búzát és glutént is feldolgozó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom: 1460 kJ/347 kcal Fehérje: 9 g Szénhidrát: 75 g Zsír: 1,4 g