Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü
termek-kep
SMART csavarhúzó és T-kulcs markolatos bittartó / bit befogó C 6,3 1/4 - Felo - 06920500

Új SMART csavarhúzó markolat és T-kulcs markolat mely egyben bittartó / bit befogó C 6,3 1/4'' - Felo - 06920500

A Felo egyedülálló és innovativ találmánya a Felo SMART markolat, mely egy mozdulattal alakítható csavarhúzóból T-kulccsá. Ez a különleges csavarhúzó markolat egyben alkalmazható finom munkákhoz, mint csavarhúzó és komolyabb igénybevételhez, mint T-kulcs. Az 1/4" bit befogású markolatba bármilyen szabványos 50mm-nél hosszabb bitet és csavarhúzó pengét közvetlenül befoghatunk, de a különböző hosszúságú bittartókkal tovább növelhetjük a szerszám hasznos hosszát. A széles körű alkalmazási lehetőségének köszönhetően egy rendkívül univerzális markolat, mely nagyon kényelmes, hihetetlenül erős és sokodalú felhasználást tesz lehetővé. Használatával drasztikusan csökkenthetők az önálló csavarhúzók és T kulcsok szükségessége és mindössze bitekre és csavarhúzópengékre lesz szükség mellyel minden csavarozási műveletet meg tudunk oldani és a biteket önállóan gépi használatban is tudjuk alkalmazni, így nem csak helyet, de időt, súlyt és pénzt is megtakarítunk használatával. A csavarhúzó markolatának kialakításánál arra is ügyeltek, hogy ferde vagy enyhén rázkódó felületről se guruljon le. A hüvelykujjnál is biztos megtámasztást nyújtó markolat tapadás biztos felülettel van ellátva minden olyan területen, ahol nyomaték és erőátvitel végett szükséges és minden olyan területen, ahol szükséges az elmozdulás a csavarhúzó és a tenyér között, ott sima fröccsöntési hibáktól mentes kialakítást találunk (pl.: tenyér megtámasztás). Így a végeredmény egy különösen kényelmes használatot biztosító ellenálló markolat lett. A műanyag markolat olyan erős, hogy akár 65Nm nyomatékot is elvisel így erősebb mint a hozzá készült pengék. A Felo csavarhúzómarkolatok rendkívül ellenállók, tartósak és több mint 100%-kal meghaladják a DIN és ISO szabványok követelményeit azért, hogy Önnek ne kelljen csalódnia a termékben. A kiemelkedő 15 éves gyártói garancia biztosítja, hogy Ön maximálisan elégedett legyen bármilyen Felo terméket vásárol.       

További elterjedt szerszámnevek: 1/4-es Smart T-kulcs és csavarhúzó markolatos bittartó, 1/4" bitbefogó Smart csavarhúzó markolat és T-kulcs, 1/4" bit befogó markolatos csavarhúzó, bittartós csavarhúzó markolat és T-kulcs 1/4", 1/4" csavarhúzó markolat és T kulcs bittartós, 1/4" SMART bittartó csavarhúzó markolat és T kulcs, bithegy tartó csavarhúzó markolat és T kulcs 1/4 befogású, bitfej tartó csavarhúzó és egyben T-kulcs 6,3 1/4", 1/4"x100mm Smart handle bitholder screwdriver

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Anyaga: króm-molibdén-vanádium acél/műanyag
  • Modell: SMART
  • Forma: bit befogó csavarhúzó markolat és T kulcs
  • Méret: 1/4"
  • Bit befogó méret: 1/4'' 6,3
  • Markolat hossz: 105mm
  • Markolat legnagyobb átmérője: 39mm
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 069 205 00

Felhasználási terület:

1/4" col méretű bittartós csavarhúzó mechanikus bit és csavarhúzó penge rögzítéssel kézi alkalmazáshoz a kényelmes, pontos és nagy erőkifejtést igénylő csavarozási munkákhoz. Helytakarékos a kialakítás hiszen egyetlen bittartós csavarhúzóval szinte korlátlan variációs lehetőség áll rendelkezésre a bithegyek hosszának, formájának és fajtájának cseréjével, így nagyjából minden csavarozási műveletre alkalmazható, ahol a csavarhúzó funkció mellet a T-kulcs erejére is szükség van.

Tipp:

A markolatba közvetlen minimum 50 mm hosszú bitet szabad csak behelyezni! Különböző bittartókkal meghosszabítható a munkahossz!

A képek egy része csak illusztráció! A markolat bitet / csavarhúzópengét nem tartalmazza! Készletben is rendelhető!

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

Mutass többet

Termék ár: 
10.255 Ft
Spórolj onlinePénztárcáddal 500 Ft-ot!
op-logo
A termék vásárlása után 3.000 Ft visszajár onlinePénztárcádba
Tovább a webáruházba
Ez a termék megrendelhető a(z) KI A SZABADBA KFT. webáruházban.
Termékek Neked
Háztartási gépek
Kert, Barkács
Gyógyászati segédeszköz
A magyar vásárlók eddig megspóroltak
989.558.000 Ft-ot
onlinePénztárcájukkal több mint 590 korrekt magyar webáruházban.
Létrehozom új onlinePénztárcám ajándék 1.000 Ft-al!
Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem