Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

5 karácsonyi ajándék ötlet az autóba!

A karácsony közeledtével egyre égetőbb kérdés lesz az ajándékok beszerzése, főleg akkor, ha a precedens személy az autók megszállottja.

A Netklikk segítségével összeszedtünk 5 kiváló karácsonyi ajándék ötletet, ami biztosan nagy örömöt fog okozni az autózás szerelmeseinek.

 

1. Autós kamera

 

 

A menetrögzítő- és autós biztonsági kamerák mára egyre kelendőbbek lettek. Segítségükkel olyan balesetek, koccanások is rögzíthetőek, amelyekre máshogy esélyünk sem lenne. Sőt e kamerák közül nem egy képes tolatókameraként funkcionálni, így növelve a biztonságot és a funkcionalitást.

Kiváló ajándék lehet, főként akkor, ha szerettünk régebbi típusú autóval rendelkezik, hiszen így komoly minőségi előrelépést tapasztalhat a kamerák beépítésével.

 

2. Magas nyomású mosók

 

 

Gondoljunk csak bele, egy ajándék, amely helyettesíthet egy komplett autómosót. Ugye nem is hangzik olyan rosszul? A modern autómosók sokszor nem képesek a tökéletes tisztításra, hiszen vannak olyan kisebb zugok, ahová fizikai képtelenség eljuttatni a keféket és a tisztítószereket. Erre a problémára nyújt tökéletes megoldást a Strauss 2000 és 3500 W-os magasnyomású mosója, amely segítségével pofon egyszerűvé válik a kocsimosás!

Legyen szerettünknek bármilyen autója, egy saját autómosó biztosan mosolyt csal az arcára!

 

3. GPS navigáció és nyomkövető

 

 

Manapság egyre gyakrabban használjuk okostelefonunkat GPS-ként ám ez sokszor problémát jelenthet, hiszen telefonunk akkumulátora nem mindig rendelkezik elegendő töltéssel és a használat is sok esetben nehézkes. A legmodernebb GPS-eket autónkba szerelve pillanatok alatt képesek vagyunk megtalálni úticélunkat és lehetőségünk van kiválasztani a nekünk leginkább megfelelő utat, ráadásul mindezt mobil internet elérés nélkül.

E mellett GPS nyomkövetőket is beszerezhetünk, amikkel háziállatunk, autónk vagy biciklink pontos helyét leszünk képesek megállapítani.

Bármelyik verziót is választjuk, az ajándékot kapó fél nem fog panaszkodni!

 

4. Full HD sportkamera

 

 

Az autózás amúgy is jó buli, hát még akkor, ha lélegzetelállító felvételeken meg is tudjuk örökíteni legszebb útszakaszainkat. A Netklikk webáruházában elérhető sportkamera segítségével Full HD minőségben leszünk képesek nagyszerű autós videókat felvenni, így izgalmasabbá téve autós kirándulásainkat.

Az ajándékot kapó félnek már csak annyi dolga lesz, hogy kiválassza a videónak legmegfelelőbb útszakaszt!

 

5. Bluetooth fülhallgató

 

 

Végül, de nem utolsó sorban jöjjön az egyszerre biztonságos és kényelmes bluetooth fülhallgató, amely segítségével vezetés közben is képesek leszünk zenét hallgatni és telefonálni úgy, hogy kezünk szabad marad. E fülhallgatók persze az autózáson kívül is nagyszerűen használhatók akár sportolásra vagy pihenés közben filmnézésre, zenehallgatásra.

Az ajándék telitalálat lehet, főleg akkor, ha az ajándékozott a zene és a biztonság megszállottja!

 

A cikkben említett termékeket megtalálod a Netklikk webáruházában, ahol nagyszerű akciók és széles választék vár Rád!

Ha pedig olvasnál még valamit, nézz rá az OP Story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem