Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

A legjobb kismama kiegészítők

A várandósság egy csodálatos állapot, egy új élet kezdetét jelenti a család számára. A kismamának fel kell készülnie arra, hogy a szervezetében jelentős változások fognak bekövetkezni, amik enyhébb és erősebb tüneteket is eredményezhetnek. Ezért nagyon fontos, hogy várandóssága alatt jól érezze magát, oda figyeljen testi-lelki jó létére. Így a későbbiekben erre a fontos időszakára mindig örömmel fog vissza emlékezni.

A várandósság öröme mellé számos kérdés is társul; milyen étkezési szokásokat kell folytani? milyen vitaminokat érdemes szedni? Milyen tünetek fognak megjelenni? Majd egy nagyon fontos kérdés, milyen kiegészítőkre lesz szüksége terhessége alatt, és szülés után?

Cikkünkben most az utóbbi kérdésekre adunk megfelelő választ a babatervezés előtt álló, és már várandós kismamáknak, a Peek A Boo webshop segítségével.

gudebolt baba

Kozmetikumok

Egy kisbaba rengeteg örömet hoz az édesanya, és a család életébe. Az első és legfontosabb bensőséges kapcsolat anya és gyermeke között a szoptatás. Ez az erős lelki kapcsolat a legfontosabb és legegyszerűbb módja a kisbabák táplálásának. Az örömteli percek, nyugodt pillanatok mellett arra is érdemes figyelmet fordítani, hogy a szoptatás a kismama bőrét megviseli. Ahogy az újszülött cseperedik, úgy lesz kényelmetlenebb a kismamának a szoptatás. A bőre irritált és sebes lehet. Ez a mellbimbó környéki sebesedés elsődlegesen az először szülő édesanyákat érinti, mivel a melle, mellbimbója korábban nem élte át a gyermek táplálását. A kisebesedett mellet bőrbarát krémmel célszerű rendszeresen ápolni. A klinikailag tesztelt, hipoallergén krém megvédi a bőrt a ki repedéstől, szárazságtól. A sérült hám réteget pedig regenerálja.

gudebolt szoptatás

Szoptatós párna

A csecsemő táplálásának másik nagyon fontos kiegészítője a szoptatós párna. Ezek a párnák nyújtják a legnagyobb segítséget az édesanyáknak. Gondoltad volna, hogy egészen a várandósság fél idejétől egészen a gyermek 1 éves koráig segítséget nyújt? A várandósság közepén hatalmas segítséget nyújt a kismamának. Ilyenkor a pocakja már nagyobb, és folyamatosan nő az utolsó hetekig. Minél nagyobb a pocakja, annál nehezebb már kényelmesen elhelyezkedni az ágyban alváskor. Alvás közben a hátat, és hasat is kényelmesen ki lehet támasztani a segítségével.  Ezzel teher mentesítheti a hasat, ez kellemes érzést eredményez, így az éjszakai alvás is könnyebb lesz.

Alapvető funkciója mégiscsak a kisbaba táplálásának a segítsége. A szoptatós párna használatát a kismama ösztönösen fogja kialakítani. Szoptatós párna segítségével a kisbabát kényelmes helyzetben tartja, és ami még fontosabb megtámasztja. A csecsemőket jó érzéssel tölti majd el, hogy egy puha párna veszi körben, kellemes élmény lesz számára az etetés, az érzés kezdetben hasonlíthat az anyaméhben töltött időszakra. Az édesanyának is hatalmas segítséget nyújt a párna, mert nem karjából erővel kell tartania csemetéjét. Nem görcsöl be, fárad el hamar a karja a folyamatos tartástól.

Mivel a kisbabák etetés után buknak, a párna használatával meg lehet támasztani hátukat.

A babák 6-9 hónapos korukban kezdik elsajátítani a felülést. Ugyan ülésük még nem stabil, de a párna segítségével körbe lehet venni a babát, segít megtartani neki a testét. Biztonságosan tartja, nem esik ki belőle. Nagyon fontos, hogy akkor szabad csak ültetésre használni, ha a baba már magától is fel ül, időtartamát illetően pedig nem szabad hosszú ideig, a gerincének megvédése érdekében. Ezek a párnák antiallergén töltetű anyaggal vannak töltve, tisztántartásuk könnyű, mivel mosógépen moshatók.

gudebolt furdokopeny

Bambusz fürdőköpeny

A terhesség utolsó perceit az édesanya a kórházban tölti, majd a szülés utáni 3-4 napot is. Az egyik legfontosabb alap kellék, amit a kismamáknak ilyenkor magukkal kell vinni az a fürdőköpeny. Mivel gyakran fogja viselni az édesanya szoptatáskor, látogatáskor érdemes olyan anyagból választani, ami kényelmes és megfelelően szellőzik. A 100% bambusz anyagú köntösök nemcsak, hogy elegánsak, divatosak, hanem rendkívül kényelmesek is, harmóniát is teremt a közérzetet illetően.

Ha kisbabát vársz, vagy éppen egy kedves családtagod, akkor látogass el a Peek A Boo webshopjára és válogass a szebbnél szebb, hasznos kismama kiegészítők közt. Ha csemetéd már nagyobb, akkor számára válaszd ki a megfelelő kiegészítőt.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem