Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

A tökéletes gyűrű, a tökéletes napra!

A jegygyűrű már az ujjadon és megkezdődött az esküvőszervezés: a helyszínek és zenekar lefoglalása, a menü összeállítás, téma megválasztása..stb, szóval elég nagy a sürgés-forgás otthon! Most viszont elérkezett az idő a tökéletes karikagyűrű kiválasztására. Mielőtt pároddal lefixálnád a dolgot, és igent mondanál egy gyűrűre, olvasd el cikkünket! A Velekey Ékszervilág Webáruházzal összegyűjtöttük neked azokat a fontos szempontokat, amelyek alapján kiválaszthatod a tökéletes karikagyűrűket a nagy napra! Ezeket a tippeket tuti, hogy imádni fogod!

velekey_hazassag

Hogyan találd meg az ideális karikagyűrűt?

Drágakövek, gyémántok, arany vagy platina? Nehéz feladatnak tűnik leszűkíteni a kört a tengernyi lehetőség miatt, de semmiképp se ess pánikba! Haladj apránként, egyszere csak egy szempontot vegyél figyelembe. Kezdd a stílus vizsgálatával: díszes legyen vagy hagyományos? Passzoljon-e az eljegyzési gyűrűd anyagához? Pároddal egyforma gyűrűtök legyen? Mindenképp haladj pontról pontra! A karikagyűrű egy olyan ékszer, amit a párok együtt választanak ki. Hiszen így olyan gyűrűt viselhettek, ami mindkettőtök számára fontos és még tetszik is. A fő szempontok között a kényelem és praktikum is szerepeljen mivel illeszkednie kell a mindennapi életetekhez.

velekey_gyuru

A jegygyűrű anyaga

Régen a karikagyűrűk jellemzően aranyból készültek, melyek hagyományos, díszítetlen, aranysárga színben pompáztak Az első karikagyűrűk az ókorban is aranyból készültek, mert úgy tartották, hogy a napisten erejét tartalmazza. Az ékszerkészítés terén is nagy reformok történtek. Ma már nemcsak a sárga aranygyűrűket választhatod a nagy napra, hanem a különböző ötvöző anyagokat tartalmazó darabok között is válogathatsz, mint például a  fehér-/ rozé arany- vagy a ezüst-,titán- és nemesacél gyűrűket.

Forma és igénybevétel a gyűrű választásnál

Fontos, hogy a kiválasztott ékszerek illeszkedjenek az esküvő hangulatához, emiatt azonban háttérbe szorulhatnak egyes szempontok. A különleges ceremónia előtti izgalmak hatására te is megfeledkezhetsz arról a tényről, hogy a karikagyűrűket nem csak az esemény alatt viselitek, hanem jobb esetben életetek végig. Éppen ezért érdemes figyelmet szentelned arra, hogy a gyűrűk kényelmes viseletet biztosítsanak a hétköznapokra. Ha méretben megfelelőek és passzolnak a mindennapokban hordott ruhák, az ékszereid stílusához, akkor könnyen a kedvenc kiegészítőddé válhat, amit szívesen viselsz a hétköznapokban a szerelmetek jelképeként!

velekey_hazassag

Divat és stílus

A karikagyűrűk világában vannak örök érvényű darabok, de a kísérletező kedvű fiatalok többsége előszeretettel vállalja be az újabbnál újabb dizájner kreációkat. Így lett egyre népszerűbb például a fehér- és rozé arany, vagy a sárga- és fehérarany kombinációja. A köves díszítés tekintetében a gyémánt a mai napig verhetetlen. Még mindig ritkák a zafír, a rubin vagy éppen a smaragd köves darabok, vagy csak kiegészítő kövekként szerepelnek az esküvői ékszereken.

Ha neked is van fém allergiád, figyelj az ötvöző anyagokra (nikkel, réz), és legyen egy egészséges alternatíva a tarsolyodba. A nemesacél karikagyűrű jó megoldás, sőt szinte nem is látsz különbséget a hagyományos darabokkal szemben.

Ha együtt választjátok ki a tökéletes ékszert, akkor a káprázatos karikagyűrű válogatása mindkettőtöknek sok örömet okozhat. Az esküvő szervezése, lebonyolítása alatt rengeteg a tennivaló, de a gyűrű választásra igenis érdemes időt szánni! Ha kedvet kaptál a nézelődéshez, akkor bátran csekkold le a Velekey Ékszervilág Webáruház karikagyűrű kínálatát, ahol minőségi termékek széles választéka vár!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem