Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
ugyfelszolgalat@onlinepenztarca.hu
Menü

Az 5 legjobb tetőcsomagtartó

Ha nagyobb útra indulunk, esetleg valamilyen speciális eszközt is magunkkal viszünk nyaralásunkra jól jöhet, ha nem csak a csomagtartóban és az utastérben tudunk elhelyezni ezt-azt, hanem a tetőn lévő boxba, csomagtartóba, kinek, hogy szimpatikus a praktikus tároló elnevezése.

A Filtershop segítségével összeszedtük az 5 legtutibb tetőcsomagtartót, amik neked is jó útitársaid lehetnek egy nyaralás, túrázás vagy sportolás alkalmával.

 

5. THULE SMART RACK 1200 ALU

 

 

Bár jelen termék nem tetőbox, úgy éreztük nem hagyhatjuk le a listáról, hiszen tartórendszer nélkül mit sem ér egy igazi tetőcsomagtartó.

A THULE jól ismert prémium minőségű termékeiről legyenek akár bringatartók vagy tetőboxok, és nincs ez másként a Smart Rack esetében sem.

A 4 talpszettből és 2 alumíniumrúdból álló csomag 18 és 50 mm közötti tetősínekbe illeszthető be, univerzális kialakítása miatt a legtöbb boxszal kompatibilis, míg teherbírása kiváló, maximum 75 kg-nyi pakolnivalót helyezhetünk rá.

 

4. EXODUS 580L

 

 

Az Exodus név bizonyára ismeretlen lehet sokaknak, pedig a nagy múltal rendelkező britt Halfords egyik almárkájáról van szó. A terméket úgy alakították ki, hogy akár egészen magas és széles tárgyak is könnyedén beleférjenek, ezt bizonyítja az elképesztő 580 literes töltetkapacitás is.

Letisztult designja, jó zsanérszerkezete és pakolhatósága miatt kihagyhatatlan elem listánknak.

 

3. THULE Touring S

 

 

Újabb THULE termékkel bővült listánk, mégpedig a Touring S névvel ellátott szuperkompakt típussal, ami inkább a kiegészítő csomagok tárolására lesz alkalmas. 330 literes töltetkapacitása nem a legnagyobb, viszont aerodinamikus kialakításának köszönhetően tökéletese választás lehet kisebb autókra is.

Lekerekített élei és szuperkompakt kivitele miatt főként azoknak ajánljuk, akik rövidebb utakra szeretnének valamilyen speciális felszerelést szállítani, vagy csupán sima csomagokat szeretnének elhelyezni szupermini kategóriába tartozó autójuk tetejére.

 

2. Junior 420L

 

 

Listánk következő szereplője az olasz Junior márka költséghatékony megoldása. A maga 420 literes töltetkapacitásával és UV védelemmel ellátott polisztirol házával egy könnyű, de mégis nagy teherbírású boxot kapunk, amely maximális terhelhetősége 50 kg.

Ergonómikus kialakításának köszönhetően igen üzemanyagbarát megoldásnak számít.

 

1. THULE EXCELLENCE 900

 

 

Nevezhetjük a kategória koronázatlan királyának a THULE-t, hiszen az 1942-ben alapított svéd illetőségű cég egyszerűen nem tud hibázni és ez így van az Excellence 900-as esetében is.

A kéttónusú lakkozott titán box nem csak megjelenésében brutális, de specifikációt tekintve is illik rá az elképesztő szó. 520 literes töltetkapacitása, 75 kg-os teherbírása és kétoldali nyithatósága miatt kiemelt helyet érdemelt listánkon.

Összesen 8 db síléc párt vagy 6 db snowboardot tehetünk a boxba minden nehézség nélkül, míg a tökéletes kialakításnak köszönhetően minimalizált légellenállásra számíthatunk, amit a fogyasztáson is megfigyelhetünk majd.

 

Ezzel listánk végére értünk, ha igazán jó autós kiegészítőkre és alkatrészekre vágysz, válaszd a szakértelmet, amit a Filtershopnál biztosan megtalálsz!

Ha pedig érdekes cikkeket olvasnál, irány az OP Story főoldala!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem