Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Elengedhetetlen szerszámok az otthonunkhoz

A barkácsolás, szerelés szuper otthoni elfoglaltság lehet, egyben nagyon hasznos is. Egy bútor összeszerelés akár lehet közös családi program, általa a családtagok minőségi időt tudnak együtt tölteni.

Kezdő barkácsolóként fontos megismerni az alapokat, majd elsajátítani. Elsődleges feladat a megfelelő környezet kialakításának kell lennie. Ezt követően az alapszerszámok beszerzése, megvásárlása következik, a biztonsági előírásokat szem előtt tartva.

Ilyenkor minket embereket elkap egy kezdeti lelkesedés, fellángolás új hobbink iránt. Nagyon megfontoltnak, óvatosnak kell lennünk, hogy  barkácsolásunknak ne legyen kellemetlen befejezése, el kerüljünk egy lehetséges balesetet.

gudebolt szerszam

Elfoglaltuk otthoni birodalmunkat, szeretnénk bútorokat vásárolni, fejleszteni lakásunkat, javításokat végezni.  Kezdetét veszi az előkészület. Ki kell alakítanunk egy munkakörnyezetet, ami legyen stabil és átlátható. Tegye lehetővé számunkra a gépek biztonságos használatát. Célszerű egy saját épületet kinevezni a munkavégzésre, legyen akár egy elkülönített sarok a garázsban, vagy egy különálló házrész. Ha adott a helyszín, akkor szükségünk van egy stabil munkaasztalra, ahol nyugodtan dolgozhatunk, és elegendő helyet biztosít számunkra a munkához. Érdemes polc rendszert kialakítani, ahol a fő kellékeit, a szerszámokat, munkagépeket helyezhetjük el. Tárolásuk legyen átlátható, rendezett.

Lássuk milyen szerszámokat, munkagépeket érdemes beszereznünk otthonunkba, amelyek nélkülözhetetlen kellékei otthonunknak. Valójában mik azok az eszközök, amik nélkül elképzelhetetlen barkácsolásunk, lakás újításunk.

gudebolt haz

Munkafolyamatainkhoz szükségünk lesz kézi és elektromos szerszámokra, eszközökre egyaránt. Az alapfelszerelésünk tartalmazzon csavar húzókat, melyeket szerszámkészletben érdemes beszerezni. Szükségünk lehet fogókra (csípőfogó, harapófogó, kombináltfogó), ahhoz hogy szükség esetén hajlíthassunk, le csíphessünk általuk. Speciálisabb esetekben segítségünkre lehetnek a mérőeszközök, kulcsok, kulcskészletek, fejszék, balták egyaránt. Ezen kézi eszközök használatához minimális szakértelemre van szükség, használatuk óvatosságot igényel, a baleset megelőzésének érdekében.

 gudebolt furo

Jöjjenek most az elektromos gépi eszközök, amelyek szintén hasznos tagjai otthonunknak. Jelentősen megkönnyítik munkánkat, rövidítik a munkaidőnket.

Kezdjük  a fúrógéppel, ami az elektromos gépek közül talán a leghasznosabb. Ez az akkumulátoros szerszám alkalmas a ki és be csavarozásokra. Egyszerűbb a használata, mivel kisebb méretű, nők is bátran használhatják.

Az SDS plus fúró, vésőkalapácsok férfi kezeket igényel, szintén elengedhetetlen kelléke műhelyünknek. Felületek egyenlítéséhez rendelkezésünkre állnak a csiszológépek, melynek több típusa van, ezek mind megtalálhatók a gudebolt.hu webshopjában. A rezgőcsiszolókat nagy felületeken használhatjuk. Alkalmasak festékek, lakkok eltávolítására. Vibrációs delta csiszoló háromszög alakú talppal rendelkezik, sarkok, élek finomra csiszolásához bátran választhatjuk. A vibrációs csiszolók nagy előnye, hogy nagyobb felületeken a csiszoló munkát rövid időn belül végzi el.

Lássunk most egy olyan gépet, ami nem található meg minden háztartásban, de mégis nagyon hasznos, rengeteg munkát tudunk elvégezni általa. Legyen szó faanyagok, gipszkarton, műanyagok vágásáról, kisebb felületek reszeléséről, bevonat le kaparásáról. Az Extol Craft multifunkciós szerszámgép segítségünkre szolgál.

Ha otthonodhoz szükséged lenne alap szerszámokra, gépi eszközökre keresd fel a Güdebolt webshopját, ahol minőségi termékek várnak, hatalmas választékban.

További értékes cikkekért, kattints az oP story blog oldalára!


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem