Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Legjobb tippek a babaruha vásárláshoz!

A világ egyik legcsodásabb érzése, amikor egy párnak gyermeke születik. Ilyenkor az egész család lelkesen készül, várja a kis újszülött érkezését, a leendő szülőket pedig különböző tárgyakkal, kiegészítőkkel, leggyakrabban babaruhákkal ajándékozzák meg a rokonok, barátok. Az sem ritka, hogy ilyenkor a leendő édesanya barátnőivel együtt megy babaruhákat vásárolni születendő csemetéjének. Ha leendő édesanya vagy, vagy közvetlen családodba kisbaba fog érkezni, akkor ez a cikk most neked szól.

Cikkünkben szeretnénk nagyszerű tippeket adni a babaruhák vásárlásához a symbyo.hu webshopjának segítségével.

symbyo_gyerek

A megfelelő babaruhák kiválasztása nem könnyű feladat, nagyon érdemes odafigyelni, hogy milyen ruhákat vásárolunk számukra. Az újszülöttek hőháztartása, hőszabályozása az első két hónapban még nem működik tökéletesen, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen ruhadarabot adunk rájuk. Fontos első körben a ruha anyagára, a textilre hangsúlyt fektetni. Az első hónapokra válasszunk olyan ruhákat számukra, melyek kényelmesek, természetes, lehetőleg minősített (káros vegyi anyagot nem tartalmazó alapanyagból) készülnek. Kevésbé köztudott, hogy bizony a szabad mozgást, mozgásfejlődést is akadályozhatja a szűk, nem megfelelő babaruha. Ha a babád nem úgy mozog ruhában, mint egy szál pelusban, érdemes gyanakodni. A Symbyo MocorGO nadrágok nem akadályozzák a szabad mozgást, ráadásul hosszabb ideig tudjátok használni, ugyanis ez a nadrág 3 méreten keresztül a babával együtt nő! A derékpasszé valamint a bokapasszék felhajtásával állíthatod gyermeked méretére. Ezekben a kényelmes ruhákban bátran viheted babakocsiban, vagy akár kendőben, csatos hordozóban sétálni, de az ébren töltött idő alatt is kényelmesen mocoroghat benne. Ez a nadrág keskeny (slim fit) illetve normál fazonban készül, így a babád testalkatának megfelelő szélességet tudsz belőle választani. Mosható pelus fölé is tökéletes, mert elfér alatta a nagyobb csomag. Mivel a babák nagyon gyorsan nőnek így nem érdemes az újszülött méretből túl sok ruhát beszerezni, kezdésnek bőven elegendő 6-8 váltás ruha. Azt se ajánlanám, hogy a nagyobb méreteket előre beszerezzétek, hiszen az első hetekben kiderül mely fazonokért nyúltok szívesen, mi válik be nálatok leginkább, így később a tapasztalataitok alapján sokkal ésszerűbben lehet vásárolni. Mivel ma már minden beszerezhető online, szükségtelen előre halmozni, néhány kattintással elérhető, amire még szükségetek van. Az édesanyák szerint a tökéletes babasapkát a legnehezebb megtalálni. Az átmeneti időre való Symbyo füles babasapka védi homlokot, a füleket, a tarkót, és kialakításának köszönhetően nem fordul el a baba fején, nem csúszik a homlokába. Ne küzdj használhatatlan babasapkákkal, melyeket percenként kell igazgatni. A Symbyo füles sapi pamutból készül, szellőzik, mégis véd mindent, amit kell, ráadásul nagyon aranyos, meglátod, lépten-nyomon meg fogják dicsérni!symbyo_nadrag

A Symbyo magyar webáruházat egy 3 gyermekes magyar anya hívta életre, akinek a hitvallása, hogy minden ruha legyen kézre álló, praktikus. Minden ruhát saját gyermekein tesztelt, itt szó sem lehet arról, hogy olyan ruhák készüljenek, melyek elszabottak, vagy hibásak. Alapvető, hogy egy babaruha szép és aranyos legyen, de a legtöbb piacon megtalálható termék jó tulajdonságai ebben az egy dologban kimerülnek. A babák nagy része nem szeret öltözködni és a szülők sem szeretik a baba sírását hallgatni, ezért kiemelten fontos, hogy egy babaruha egy mozdulattal feladható legyen, ne legyen rajta 10 darab gomb, vagy olyan helyeken fodor vagy dísz, ami összegyűrődhet, és a babát nyomhatja. Az apukák is szívesebben vállalnak részt a baba gondozásában, ha nem egy számukra értelmezhetetlen ruhadarabbal kell megbirkózniuk.

symbyo_mocorgo

Nézzük is, melyek azok az alapvető babaruhák, amelyek egy kisbaba életéből sem hiányozhatnak.


Az interneten számtalan babakelengye listát találsz, de ezeket minden esetben érdemes személyre, valamint az adott évszakra szabni. Amit általánosságban el lehet mondani, hogy szinte minden család használ az első időkben bodyt, széles passzés babanadrágot, ami nem nyomja a pocakot, illetve rugdalózót, napozót. A rugdalózókból létezik lábfejes vagy lábfej nélküli változat. Sokan szeretik a lábfejest, de ennél nagyon kell figyelni a méretre. Ugyanis a nyújtott lábacskáknál „pont jó” rugi felhúzott lábakkal már feszülni fog. Gondolj arra, hogy a te nadrágod szára is feljebb csúszik ha leülsz, mert ez a pozíció több anyagot igényel. Emiatt a Symbyo lábfej nélküli rugdalózót (kertésznadrágot) készít, ami akár kétszer, háromszor annyi ideig hordható, és a széles bokapasszé soha nem csúszik fel. Nélkülözhetetlen az évszaknak megfelelő, téli, vagy átmeneti babasapka is. Nyáron, ha már nap is éri a babát, érdemes olyan nyári kalapot is beszerezni, ami védi a tarkót és az arcot is. Később, amikor a fogak mocorogni kezdenek, a nyálkendő is jó szolgálatot tesz. Ez sálként is kiváló az első évben. A Symbyo szeret színes anyagokkal dolgozni. Ezek nem csak a szülői szemnek kellemesek, hanem a tapasztalatok szerint a babák is szeretik, jobban reagálnak az élénkebb színekre, érdeklődve nézegetik, jobban felkelti a figyelmüket.

Ha nem szeretnél egy vagyont költeni használhatatlan babaruhákra, amelyek csak bosszúságot okoznak, tegyél egy próbát a Symbyo-val. A Symbyo ruhákat akár 3x olyan hosszú ideig tudjátok majd hordani, számtalanszor kimoshatod, nem deformálódik az anyag, nem fakul a szín. Szakmai ügyfélszolgálat segíti a vásárlásodat, ha kérdésed merülne fel, semmilyen problémával nem hagynak magadra.


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem