Menü
Villámajánlatok Információ
op-piggy-bank
Spórolás számláló
Villámajánlatok Információ
Kérdésed van? Segítünk!
+36 30 210 9282
Menü

Hogyan válassz kozmetikumot bőrtípusod szerint

Azt, hogy milyen krémet érdemes használnod alapvetően a bőrtípusod és az élettani sajátosságaid határozzák meg. Ezektől függ, hogy bőrödnek éppen mire van szüksége. Minden bőrtípust másképp kell kezelni, mert nem mindegy, hogy száraz, érzékeny, zsíros vagy akár kombinált bőröd van. Nagyon fontos, hogy ismerd a bőrtípusod, mert csak így tudsz számodra megfelelő kozmetikumokat választani. A dermaonline.hu oldalán segítséget nyújtanak neked a választásban.

dermaonline

A bőrtípusok között az egyik legnagyobb figyelmet az érzékeny, száraz bőr igényli. A rendszeres bőrproblémák, mint az ekcéma, állandó bőrpír, vízhiány vagy rosacea, sajnos napi küzdelmet jelent az ilyen bőrű embereknek. Ahhoz, hogy elérjék a kívánt egészséges, szép arcbőrt, nagyon meg kell válogatniuk a termékeket. Igen fontos az összetételük, ami kimondottan természetes alapanyagú kell  legyen ahhoz, hogy biztosan elérjék a megfelelő hatást.

A zsíros bőr leginkább belső hormonális változás oka, ami pattanásos, mitesszeres kinézetet produkál. Legfőként a kamaszok, változókori problémákkal küzdők és az éppen menzesz előtt állók küzdelme. Olyan terméket kell választaniuk, ami csökkenti a faggyútermelést és gyorsan képes kifejteni hatását.

 dermaonline_bor

Azok, akik nem érzik bőrüket sem száraznak, sem zsírosnak, általában normál bőrük van. Szerencsés akinek ilyen bőre van, de ahhoz, hogy sok-sok évig szép, sima, ragyogó és hidratált legyen, elengedhetetlen a tartós ápolása. Nagyon fontos itt is a megfelelő termék kiválasztása.

Ha valakinek több bőrtípus is megjelenik arcán, kombinált bőre van. Általában az orr, homlok és áll vonalában zsírosabb, míg az arc többi részén száraz a bőr. Sajnos általában egyszerre jelennek meg a pattanások, illetve a száraz bőr miatt a ráncok is. Éppen ezért magas hatóanyagú termékeket kell választani, hogy mindig szép, ápolt, ragyogó legyen a bőrünk.

biderma_termek

Ma már vannak egyszerű vizsgálatok arra, hogy valaki biztosra tudja bőre típusát. Érdemes ezeket a teszteket megcsináltatni vásárlás előtt, mert bőrünknek csak így tudjuk megadni a megfelelő törődést, ami által sok évig szép, ragyogó, hidratált, megfelelően ápolt maradhat bőrünk. Akármilyen is a bőrtípusunk, nagyon fontos, hogy a megfelelő fényvédelmet ne felejtsük el, a DermaOnline webáruházban ebből is megtaláljuk a számunkra megfelelőt.  

Ne felejtsük el, hogy a megfelelő étkezéssel is segíthetjük bőrünket. Tartózkodjunk sokat a levegőn is.                       

Szeressük magunkat annyira, hogy törődünk bőrünkkel!       


01:59

+500 Ft onlinePénztárcádba!

Nyerj Te is
az onlineTombolával!
Vegyél részt TE is INGYENES játékunkban!
Hamarosan jönnek az új nyeremények!
Tombolázok
Bezár
villamajanlatok-widget Villámajánlatok villamajanlatok-widget
Szuper spórolás
LIMITÁLT IDEIG
Megnézem